reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

witam wszystkich

o tym watku poinformowała mnie Irlandia za co bardzo jej dziękuje.
mieszkam w łodzi dopiero od stycznia, dlatego nie mam tu jeszcze zbyt wielu znajomych, a zarówno samo miasto jest dla mnie jeszcze nieco obce,

mam nadzieję ze dzięki wam poznam troszke Łodz i okolice i przyjmiecie mnie do swojego grona "łodzianek"

obiecuje ze bede uważnie sledziła wszystkie posty:)

pozdrawiam wszystkich

viki

reklama
Viki cieszę sie że do nas trafiłaś. :tak::-D
U nas bez zmian. Olo rośnie, już całkiem sprawnie chodzi co oznacza, ze teraz na każdym spacerze sprawdza wytrzymałośc kręgosłupa mojej mamy. Lubi huśtawki i wszelkie sprzęty z placów zabaw. Na niektóre jeszcze nie wchodzi ale z pewnością bardzo by chciał. :-D Ja mam trochę urlopu a piątek jedziemy na weekend do Borek na spotkanie Kwietniówek. :-):tak::laugh2:
Poza tym cieszę się, ze troszkę upał zelżał, bo mi się dziecko o piątej budziło!
P.S. A może łodzianki znów coś zorganizujemy? ;-)

witam wszystkich

o tym watku poinformowała mnie Irlandia za co bardzo jej dziękuje.
mieszkam w łodzi dopiero od stycznia, dlatego nie mam tu jeszcze zbyt wielu znajomych, a zarówno samo miasto jest dla mnie jeszcze nieco obce,

mam nadzieję ze dzięki wam poznam troszke Łodz i okolice i przyjmiecie mnie do swojego grona "łodzianek"

obiecuje ze bede uważnie sledziła wszystkie posty:)

pozdrawiam wszystkich

viki

Witam nową Łodziankę, a w jakiej dzielnicy mieszkasz??

właśnie, może zorganizujemy jakies spotkanie ??

Padiqq pracujesz jeszcze czy już w domu jesteś? Widać już coś? ;-) Ale Ci zazdroszczę!!!

Od ponad dwóch tygodni jestem już na zwolnieniu. I całe szczęście , bo nie wytrzymałabym tych upałów w pracy. Mogę się nareszcie znowu Zuzanką nacieszyć.
Co do brzuszka to już widać , jest całkiem spory. Jak pstryknę fotke to się wam pochwalę.

Co do spotkania łodzianek to jestem otwarta na propozycje.:-)

To sie Zuza mamą cieszy. Pewnie, że te upały nieznośne były, ale to chyba jeszcze nie koniec niestety... :sick:
Jak spotkanie to tym razem w Botaniku. Co Wy na to? Termin dla mnie dowolny, byle w weekend i byle po 14 to napewno się stawię. :-D;-):-):tak: Wcześniej to raczej nie bo Olo ma drzemkę między 10tą a 13tą a potem to już do woli możemy jeździć. Dziewczyny, czekam na propozycje!

dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie.

ja mieszkam na pograniczu łodzi i aleksandrowa, na osiedlu ZIELONY ROMANÓW

mam synka Damiana który w grudniu skonczy 7 lat i obecnie spodziewam się dzidziusia - jestem w 12 tygodniu ciązy.

:-)

pozdrawiam was wszystkie:tak:

Viki nie żartuj!
Ja mam 15 min. piechotą od siebie na Zielony Romanów! Ale super! Nareszcie jakaś mamusia blisko! Strasznie się cieszę!
To co? Jak ze spotkaniem? :-D:-);-):tak:

reklama
Do góry