Hej Kobiety
mamusiuagusiu,
Chyba większość z nas trochę już rozpoczęła przygotowania do Świąt - sprzątanka, pranka..
Wczoraj byłam na przeglądzie podwozia ;D u ginekologa i wsio OK - cieszę się bo jakoś takoś mi się wydawało, że raka mam czy co..
marianeczka,
Ja też doły miewam - zawsze na jesieni jestem bardziej podatna na stany depresyjne - ogólnie mi wszystko spowalnia i czuję się podle - nie mówiąc o dręczących migrenach

Idź się ponaświetlać sztucznym słoneczkiem albo kolorami i lepiej się poczujesz - bo Ty zmęczona jesteś! sama piszesz, że Tytus ząbkuje - płakusia, marudzi.. znam ten stan z autopsji - choś Julka jako wczesniak miała opóźnione ząbkowanie i pierwsze zęby wyszły jej dopiero po pierwszym kroczku (po 12 m-cu życia) - śmiałam się, że zębów sobie nie wybije podczas nauki chodzenia bo ich nie ma

ale potem posypały się i w ciągu kilku dosłownie miesięcy wyszły wszystkie. Ja Julce podawalam Viburcol w czopeczku i robiłam chłodne okłady na policzki + smarowanie chłodnym (z lodówki) żelem Dentinox no i rzecz jasna - tulenie, noszenie.. pełen serwis
My mamy 10 miesięcznego sznaucerka miniaturkę:
a tak wyglądał jak był malusi:
Mamy jeszcze szynszylę Maćka.
Julka uwielbia swoje zwierzaki i naprawdę o nie dba
Jeśli chodzi o mebelki to my zaopatujemy się w IKEA bo można cos zawsze w promocji kupić (teraz jak co roku będzie przed Świętami wyprzedaż) i nie na wieki - jak nam się znudzi to sobie zmienimy wystrój ;D Popatrz może w BRW - tam kupowaliśmy szafki do kuchni i zadowoleni jesteśmy.
Pozdrowionka