reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
My pogoniliśmy własnie katar, który męczył małego od zeszłego wtorku. Mam nadzieję, że na dobre, przynajmniej na najbliższy czas. Nie chciałabym, aby choróbsko popsuło nam wyjazd.

Irlandia - zdrówka dla Was!

kropecka - a jak Ty się czujesz?

Dziewczyny, może doradzicie, gdzie można w Łodzi dostać o tej porze roku kąpielówki dla 1,5 roczniaka i sandałki letnie? Wszędzie tylko asortyment zimowy :dry: a jedyne sandałki, jakie znalazłam w Manufakturze (nie pamiętam nazwy sklepu, taki drogaśny z butami dla dzieci) kosztowały 320 złotych :szok:

Leika zobacz w smyku tym w manu i w galerii bo czasem sa tam takie pojednyczne sztuki poza tym wydaje mi sie ze widzialam jakis klapki czy sandalki wlasnie w smyku w galerii
a patrzyliscie w go sporcie?? tam powinni miec caly rok - ja mam np takie cale gumowe z dziurkami do morza jeziora itd

reklama
W Smyku w Manufakturze sprawdzałam, i nie było... Ale dzięki kasiulla23 za pomysł ze sklepami sportowymi. Tam powinny być takie rzeczy przez cały rok :-)

kropecka - o allegro też pomyślałam, ale dopiero wczoraj, wiec już chyba za późno, małe szanse że cokolwiek dojdzie do mnie przed wyjazdem :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry