Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mój budzi się kiedy się odkryje i mu się chłodno zrobi, albo jak smoka znaleźć nie może lub zapląta się w kołdrę . Po za tym budzi się tak między 4 a 6 na jedzeniePrzy okazji chciałabym zapytać, czy Wasze maluchy śpią już w nocy? Bo mój cwaniak nadal się budzi min. raz.
jako największy skarb na świecie i prezencik na całe zycie.U nas w przychodni tez kociokwik z szczepieniami.Remont tez juz dobre poł roku sie ciagnie.Nasz mały był od 1 msc zycia zaprogramowany na przesypianie całych nocek wiec niestety albo stety nie wiem co to pobudki w nocy.Ale maluszek ktorym sie opiekuje ma 10 msc i budzi sie conajmniej raz w nocy.I nie ma na niego sposobu.Ale mysle ze to dlatego ze był karmiony piersia w nocy i pozostalo mu juz tak od tamtej pory.Teraz noca pija herbatke.
Mnie ciagle zimno.Wczoraj mialam bluzeczke i sweterek -bolerko bo mi wiało...Ale u mnie to jakos wytłumaczalne jak narazie.
I chwale sie wszem i wobec ze termin w OM na 22 grudni.Mam nadzieje ze ominie mnie swiateczny szał...:-)
Dominikak fajnie tak rodzićprzed świętami. :-) Nam też się udało tak trafić bo maleńki trochę się pospieszył. Miał być w Boze Narodzenie, a tak miałam go już pod choinkęjako największy skarb na świecie i prezencik na całe zycie.
W szpitalu było już świątecznie, tłoczno ale jakoś tak wszyscy przyjaźnie nastawieni byli. Powodzenia!!!

nie zapomne jak wiezli mnie z sali pooperacyjnej, bylam taka po znieczuleniu zakrecona nie wiedzialam jeszcze co sie dzieje ale pamietam jeden widok jak mnie wiezli obok takiej wielkiej choinki i az mi sie milej zrobilo jak uswiadomilam sobie ze juz swieta i ze spedzimy je juz razem z synusiem