Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i po problemie hehepo porodzie:
- te "pieluchy w kształcie podpasek" dają w CZMP ile się potrzebuje, nie trzeba mieć swoich, podkładów też nie trzeba zabierać bo tam kładą folię na materac i dodatkowe prześcieradło, jak się zabrudzi to zmieniają
nic mi się nie chce nawet wstać z łóżka.
Cześć brzuchatki)
Przed chwilą dzwoniłam do szkoły rodzenia przy Madurowiczu. Trochę jestem zbita z tropu, bo pani, z którą rozmawiałam delikatnie mówiąc była dość sepcyficzna. Raczej mało zachęcjąca była ta rozmowa.... Zapisywać można sie po 26tc (oczywiście pytała o prowadzącego lekarza) ale z góry zaznazyła, ze wpisze mnie dopiero pod koniec lipca, bo przez część lipca szkoła będzie zamknięta (trochę to dziwne, bo przeciez kobiety rodzą okrągły rok...), więc jak się jej zapytałam, czy w takim razie zdąże uczestniczyc we wszystkich zajęciach to prychnęła "NIE WIEM !!" Juz sama nie wiem co robic ....... Nie wiecie czy zajęcia w tej szkole odbywaja sie w takiej samej atmosferze jak informacja wstępna przez telefon ??![]()
w CZMP co oddział to inne zasady :-) Ja rodziłam na II oddziale - dawali jedną paczkę i mówili, że następne już trzeba mieć we własnym zakresie. A rodzić można tylko w ich koszuli.
Dla dziecka konieczne były tylko pampki i chusteczki, resztę można było mieć szpitalne. Ale jak się chce, to ubranka i kosmetyki można mieć swoje.
Trzeba też mieć swój talerz głęboki, bo inaczej zupa się nie należy :-)
To jest pewne na 100%, bo doskonale było wszystko widać.
W dodatku pokazałam jej wyniki hormonów TSH, FT3 i FT4 z czego FT4 nie mieści się w normie a ona że to nic takiego. Nie wiem co mam zrobić, bo ja wyczytałam w internecie i dowiedziałam się od koleżanki (która miała podobny problem) że to właśnie dla dzidziusia FT4 jest najważniejsze. Jestem rozbita, zamiast się cieszy to chce mi się płakać. Mąż uważa że nie potrzebnie się przejmuję, a ja nie wiem do kogo zwrócić się o pomoc??? :-(