Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko jest dobrze!!!! Powiedział, że hormony mogę w ciąży tak się zachowywać i nie ma czym się przejmować. :-) Powiedział, że powinnam przyjmować więcej jodu ok 200mg/dobę. Dobrze jeść ryby morskie. Pytał się też czy wybieramy się nad morze. Poradził jednak żeby nie jechała jak się źle czuję. W ogóle jestem bardzo zadowolona z wizyty..... Wszystko mi wytłumaczył i potwierdził to co mówiła moja ginekolog. Bardzo się z tego cieszę.... :-)

Za tydzień idę na USG i nie mogę się już doczekać, aż zobaczę Szkrabika. Maleństwo zaczęło kopać mnie w Dzień Matki:-) Najpierw delikatnie, a następnego dnia zaskoczyło mnie mocniejszym kuksańcem. Super uczucie Trochę jakbym w środku miała małego kosmitę
Maleństwo kopie najczęściej jak sobie spokojnie leżę, albo gdy słucham muzyki. Zauważyłam, że lubi przebój Mamma Mia Abby, bo akurat podczas tej piosenki wyczułam taneczne ruchy
Może będzie tancerzem;-)