reklama

Mamusie z Łodzi

hej! tu Was więcej, więc może coś podpowiecie.... szukam dobrego gina w łodzi.... takiego od trudnych ciąż, a najlepiej od przedwczesnych porodów.... tak się zastanawiam nad hinczem... szczerze wolałabym kogoś z MP... mam megaa uraz do Madurowicza....

jeśli macie kogos takiego to poproszę:)

pozdrawiam was wszystkie!!!

reklama
matitka ale urodzilas naturalnie? no ale widac jaki jest przeplyw i wtedy mozna cos robic,a nie czekac bez sensu, ja mialam cisnienie 100m na180 to w MP juz bym miała cesarke.

W matce polce jest gin dr. Biesiada(takie jest chyba nazwisko) mnie kolezanka polozna bardzo polecala, albo dr Krekora, ale on to prywatnie przyjmuje a w MP jest ordynatorem ale bardzo sumienny lekarz i szczerze moge polecici,

Marysia w którym szpitalu rodziłaś?
Jak czytam te wszystkie opisy to jeszcze bardziej się ciesze, że u mnie wszystko dobrze się ułożyło. Ja rodziłam w Madurowiczu i tam trafiłam na młodego lekarza nazywa się Bobek. Zajął się mną tak jak należy mimo, że nie miał czasu ani siły. Inny dał by sobie spokój, skoro nic bardzo poważnego się nie działo.
Jeżeli któraś by chciał dobre USG to ja chodziłam na takie na ul Marysinską. Tam bardzo dokładnie robią i opisy są bardzo skrupulatne, takie dla ludzi.
Kinia 1 ja wracam do pracy od 1 września i bardzo się tym denerwuję. Poza tym Adaś zasuwa po mieszkaniu przesuwając się trochę na tyłku (nie raczkuje), trochę chodząc przy ścianie. Nie moge się nadziwić jak on szybko rośnie. Już niedługo nie będzie niemowlakiem...

Dymelek daj jakies namiary na te USG.

Marysia no ja mialam w czwartek robione zwykle usg i nic nie bykazalo w niedziele szpital i ktg zle wychodzilo bo byla zawezona oscytulacja serca i ordynator skierowal na usg z obejrzeniem przeplywow i dlatego bo wczesniej zadnych przeplywow mi nie robili.
Urodzilam naturalnie drugi porod caluski trwal 1 g 50 minut.

Ilona a czemu uwazasz ze teraz tez mozesz miec przedwczesny porod??
U mnie starszy od 30 tygodnia albo i wczesniej sie pchal i wytrzymalismy do 36 tc ale lezalam w szpitalu i mialam nakaz wstawania tylko do wc. Druga ciaza byla bez problemowa ja dzien przed pojsciem do szpitala jeszcze samochodem jezdzilam, skakalam i wszystko robilam.

Witam
Drogie Mamusie, czy możemy jednak spotkać się we środę? We wtorek na 12.30 muszę iść do Urzędu Pracy :/ Taka jakaś niefortunna godzina. Pasowałaby Wam środa?

Marysia, jak się czujesz??

Ostatnia edycja:
niejest zle, choc troche mnie boli brzuch i to mnie martwi bo jest to dosc czesto, od jutra nie karmie macka wogole bo boje sie ze to przez to mnie boli, poza tym zauwazylam ze jak usypiam go w ciagu dnia bez cyca to spi 3 godziny bez zadnej pobudki.

Kolezanka mnie nastaraszyla ze jesli gin nie wyczul ciazy to moze jest pozamaciczna:szok:, ale staram sie niepanikowac i czekam na to usg,
a dzisiaj zjadlam cala paczke ptasiego mleczka i teraz mi niedobrze
i n ie wolno mi nosic,

Ostatnia edycja:
matitka ja nie uwazam, że znów poród przedwczesny... ja po prostu tego się obawiam.... ty dopiero od 30 tc lezałaś... a moje dzieciątka już w 22 tc się urodziły... u wielu kobiet powtarzaja się przedwczesne porody... dlatego chcę kompetentnego gina, który założy szewek da leki np. fetenerol... bo z tymi co mam styczność to masakra... zero profilaktyki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry