Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie ze bede sie odzywac i pokaze zdjecia z mojej miescinki, moze ktos za rok skusi sie na mazury konkretnie na Kretowiny na wakacje
Zapraszam jest bosko![]()

matitka nie uciekaj....
marysia868 wszystkiego co najlepsze w życiu....
Ja od 1 chodziłam do pracy i już jestem na zwolnieniu. Zapewne rozchorowałam się z tęsknoty za synkiem, bo bardzo żle znoszę rozłąke. W piatek to byłam już strzępek nerwów (zawadziłam auto kolegi z pracy wyjeżdżając z parkingu). Łzy same cisną mi się do oczu.. A przecięż mój synek ma tak dobrze, bo zostaje z babcią za którą poprostu szaleje.
Matitka, bardzo mi przykro. Szkoda Twoich nerwów. Nie przejmuj się, dasz sobie radę sama i na pewno wszystko się ułoży. Hehe, my z Małżem planujemy przyszłe wakacje na Mazurach, ale to jeszcze 11 miesięcy, więc zobaczymy jak wyjdzie. Odzywaj i udzielaj się tutaj. W końcu jesteś też łodzianką
Kinia, może z mężem da się jakoś dogadać?
Fajowa ta fryzurka. Ja mam ochotę, na diametralna zmianę swojej, ale troszkę się boję.
Dymelek, to normalne. Rozłąka z dzieckiem jest najgorsza. Ja nie pracuje, ale jak wychodzę gdzieś bez dziecka, a Malutka zostaje z Tatą, to też mi trudno i tęsknię...