Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez chodze do Wnuka i jestem zadowolona... tylko z tym USG robia jakies problemy bo z NFZ tylko 3 przysluguja. Mi na polowkowym dzidzi sie tylem odwrocilo i teraz dopiero w 35 tygodniu mi zrobi i tez nie jest powiedziane ze plec poznam... a nie stac mnie zeby isc prywatnie... masakra..
Monissia ja też na początku byłam z niego zadowolona. Zrezygnowałam gdy okazało się, że nie mam co liczyć na badania zgodnie z zalecanym kalendarzem. Absolutne minimum. Nawet na przeciwciała nie dostałam skierowania mimo że mam opcję konfliktu serologicznego. A co do USG w Salve to będąc u Balcerakowej zapytałam o płeć dziecka (23 tydzień) to mi powiedziała, że na jej sprzęcie nie widać.
a prywatnie USG kosztuje tam 150 zl 3D. Nie wiecie moze czy gdzies da rade dostac sie taniej? Katasza widze ze w podobnym wieku ciazowym jestesmy![]()
Mickey, ja miałam podobnego lekarza jeszcze niedawno i tez mnie tak wkur... takimi zdawkowymi odpowiedziami lub ich brakiem,ze zrezygnowałam...szkoda ze bede płacic i to nie mało (110zł) a on mi bedzie łaske robił z USG...ach szkoda gadać.
Teraz jestem u dr Stafanowicz i jestem narazie zadowolona.