reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Cześć Mamusie. Mam już troszke wolnego, bo Malutka jest grzeczna i śpi więc zajżałam. Ja też jestem jak najbardziej za spotkaniem, nie wiem tylko czy nam sie uda w weekend majowy, bo mąż chce jechać do rodziców, ale pomysł super. Ustalcie cos bardziej konkret i zobaczymy.
kasiulla23- a my na spacer to chyba też niedługo się wybierzemy bo pogoda super się robi.

Mqfap2

reklama
Cześć Mamusie. Mam już troszke wolnego, bo Malutka jest grzeczna i śpi więc zajżałam. Ja też jestem jak najbardziej za spotkaniem, nie wiem tylko czy nam sie uda w weekend majowy, bo mąż chce jechać do rodziców, ale pomysł super. Ustalcie cos bardziej konkret i zobaczymy.
kasiulla23- a my na spacer to chyba też niedługo się wybierzemy bo pogoda super się robi.

Mqfap2

Kasia nie ma sprawy Lenka juz wyzdrowiala (miala trzydniowke i temp do 40 stopni) wiec juz chodzimy na spacerki

na jakis krótki spacer to się wybiore w przyszłym tygodniu, a my możemy sie umówic na jakiś dłuższy za 2 tygodnie, jak sie ta Moja kluseczka trochę oswoi .

Hej, jestem z Łodzi. Mam już maleństwo, które ma 10 miesięcy.Nie powiem Ci jak rodzi się w Madurowiczu, ja rodziłam w CZMP. O tym szpitalu mogę wypowiedzieć się pozytywnie. Jeśli ktoś chce wiedzieć coś więcej służę.
pozdrawiam:happy:

Dziewczynki!

Zdrowych słonecznych świąt wielknocnych spędzonych w gronie najbliższych,
mokrego ,ale nie za bardzo śmingusa-dyngusa,
szczodrego zajączka, samych pyszności na stole

życzą Wam Zuzanka i jej rodzice.

Cześć dziewczynki :blink:
Nie było mnie tu trochę bo w wielka środę zmarła moja babcia :sick::sick::sick: i nie byłam w stanie nic pisać. Teraz jest już lepiej i jesteśmy już po pogrzebie ale trochę czasu jeszcze potrwa zanim będę czuła sie jak dawniej.

Coraz bliżej ślubu i coraz więcej załatwiania i stresu :eek:.
Tak wczoraj rozmawialiśmy z moim przyszłym mężem i chyba zaczniemy staranie o fasolkę jednak po ślubie , będzie już wtedy mniej stresów i podróż poślubna ;-). Jakoś mi tak ciężko bo chciałam zacząć starania od 1 czerwca ale wytrzymam jeszcze ten jeden miesiąc :-)

Pozdrawiam :-):-):-):-):-):-)

Witajcie.:happy:
Isikora, wyrazy wspołczucia z powodu śmierci babci. Ja już nie mam żadnej.:no:

A co do spotkania, to może podajcie jakieś swoje propozycje, to znajdziemy jakiś wspólny termin.
Moja, to: 3 maja, wczesne popołudnie, moze okolice 15 ?

reklama
My niesety wyjezdzamy pewnie na dzialke ja w kazy piekny weekend :tak: :-(

a czy musi to byc maj???
moze poprostu jakis dzien tygodnia lub jesli mamusie pracuja jakas sobota badz niedziela??

Do góry