reklama
Witam,jestem mama z Londynu,zajelam sie ostatnio sprzedaza akcesorii dla bobasow,ktora prowadze na ebay(wkrotce zacznie dzialac sklep internetowy pod nazwa BabysParadise),wiekszosc rzeczy sprowadzam z Polski.
Gdyby ktoras z mam byla zainteresowana zapraszam na ebay,co kilka tygodni dodaje tam kolejne towary.
Sa w sprzedazy ciekawe butelki z czujnikiem ciepla lub wbudowanym specjalnym pojemnikiem na mleko,smoczki do podawania lekarstw,reczniki bambusowe,inhalatory,termometry,kocyki MINKY i wiele,wiele wiecej!
Link do: Mixie Baby Formula-Mixing Baby Bottle with Formula Storage 4oz
Gdyby ktoras z mam byla zainteresowana zapraszam na ebay,co kilka tygodni dodaje tam kolejne towary.
Sa w sprzedazy ciekawe butelki z czujnikiem ciepla lub wbudowanym specjalnym pojemnikiem na mleko,smoczki do podawania lekarstw,reczniki bambusowe,inhalatory,termometry,kocyki MINKY i wiele,wiele wiecej!
Link do: Mixie Baby Formula-Mixing Baby Bottle with Formula Storage 4oz
sylwia.ka
Fanka BB :)
Hej jestem z płn Londynu (Enfield). Mam już core, a teraz czekam do maja na synka![]()
Tez mam na maj i tez okolice Enfield
Nath
Zaciekawiona BB
Hej laski
Jest tutaj jeszcze ktoś ?
Ja jestem przyszłą młodą mamusią i fajnie by było poznać kogoś z okolicy i pogadać tym bardziej,że jestem tutaj sama z chłopakiem i na razie nie ma mowy o odwiedzinach w PL
Mieszkam na między Finsbury Park ,a Holloway Road 
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nath I reszta z mila checia jednak mieszkam 45 min autem od londka;//, sittingbourne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama