Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
skoro tak, to na pewno się znamy Ostatnio nie bywam na spotkaniach, ale wcześniej przez 2 lata prawie co piątek
Daj jakąś wskazówkę, bo nie masz " dzieciowego " suwaczka
po moim wszyscy od razu się połapują ;-)
dopiero sie dzisiaj zarejestrowalam i ten "suwaczek" to co? a w parku bylam wtedy z moim od tak...prywatnie, i Mati zagadał do chłopca...i tak sie zaczęło i wtedy tylko Alinkę poznałam a pózniej to już w Verandzie pozostałe dziewczyny. Ja osobiście jestem zadowolona.
suwaczek to taka " linijka " pokazująca albo wiek dziecka, albo odliczająca dni do np. urodzin, rocznicy ślubu. Wkleja się ją w podpisie, są różne strony z darmowymi suwaczkami, postępujesz wg instrukcji na stronie, potem kopiujesz do podpisu kod ;-)
Hm...trochę malutka dla mnie ta wskazówka... czy jesteś może wysoką, szczupłą dziewczyną z długimi włosami ? ;-):-)
hej,
dzieki za ta "szczupla" :-) tak wysoka, z dlugimi wlosami i okularami
wlasnie z tym wklejeniem mam problem, poki co... bo juz doszlam co, jak i gdzie zrobic, hihi
Jedyna osoba ktora przychodzi mi na mysl to pani o imieniu L. i byłyśmy razem na "czytaniu polskim dzieciom w bibliotece w centrum", no i widać też na zdjęciu w 5-latkach w Polskiej Szkole w pierwszym tygodniu :-)
Hej dziewczyny
Bronka78 - pozdrawiam ale Maureen - burze muzgów jaką przeprowadzilam przed chwilą żeby Cie rozszyfrowac - aż mi para bucha NO bo skoro Bronka78 wie to ja tez powinnam chyba nie??
L. gratuluje stanu błogosławionego
pozdrawiam
a mnie w tej "zagadce" pomogły dzieci :-) bo tylko jedną osobe poznałam która ma 10-latke i roczną córkę :-)
susi: też byłaś na tym czytaniu w bibliotece! :-)