reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Oj do finiszu to mi jeszcze sporo zostało - zaczynam dopiero 10 tydzień, więc to dopiero początki. Termin porodu mam na 05.05.06
A tak przy okazji mam jeszcze córcię - juz troszkę sporą - prawie 11 lat i strasznie się cieszy z maleństwa, gdyż nigdy nie chciała byc jedynakiem. Jest strasznie pocieszna - gdyż codziennie zagląda na mój brzuszek i rozmawia z maleństwem, czasmi nawet bajki czyta na dobranoc.

reklama
:-[ a ja zobaczyłam 30 tydzień... nie przeczytałam i stąd taki wniosek wysnułam

Oj! to ja Ci życzę odpoczynku i pogody ducha

Witam wszystkie wrocławskie mamusie. Ja wprawdzie nie jestem z Wrocławia , ale jutro sie do niego wybieram ( mieszkam 100 od Wrocławia) potrzebuję pomocy i postanowiłam zwrócić sie do was bo mieszkacie we Wrocławiu to moze sie orientujecie i mi pomożecie.Poszukuje hurtowni z artykułami dziecięcymi która gdzies podobno znajduje sie w okolicach rynku. Jedna kobitka z mojego miasta tam była i zachwalałą sobie ten sklep bo jesttam taniej niz w sklepach w dziurze w której ja mieszkam i duży wybór. Ale ją zawiozł chłopak, a ona nie pamieta ulicy, a że z nim juz nie żyje razem, wiec go nie zapyta. Moze któraś z Was sie orientuje gdzie jest ta hurtownia, a może jakaś inna hurtownia gdzie ceny nie byłyby takie drastyczne.Akurat chce kupić wózek polak sprint, u nas w sklepach kosztuje 980 zł a w tej hurtowni ta kobitka kupiła za 800 zł. dośc ze tanio to jeszcze duży wybór.Pomóżcie, jak znacie jakies hurtownie napiszcie mi namiary, obawiam sie tego chodzenia w ciemno po Wrocławiu, jestem juz prawie w 32 tyg. ciąży i juz nie jestem taka sprawna.pozdrawiamPA

Witam wszystkie wrocławskie mamusie. Ja wprawdzie nie jestem z Wrocławia , ale jutro sie do niego wybieram ( mieszkam 100 od Wrocławia) potrzebuję pomocy i postanowiłam zwrócić sie do was bo mieszkacie we Wrocławiu to moze sie orientujecie i mi pomożecie.Poszukuje hurtowni z artykułami dziecięcymi która gdzies podobno znajduje sie w okolicach rynku. Jedna kobitka z mojego miasta tam była i zachwalałą sobie ten sklep bo jesttam taniej niz w sklepach w dziurze w której ja mieszkam i duży wybór. Ale ją zawiozł chłopak, a ona nie pamieta ulicy, a że z nim juz nie żyje razem, wiec go nie zapyta. Moze któraś z Was sie orientuje gdzie jest ta hurtownia, a może jakaś inna hurtownia gdzie ceny nie byłyby takie drastyczne.Akurat chce kupić wózek polak sprint, u nas w sklepach kosztuje 980 zł a w tej hurtowni ta kobitka kupiła za 800 zł. dośc ze tanio to jeszcze duży wybór.Pomóżcie, jak znacie jakies hurtownie napiszcie mi namiary, obawiam sie tego chodzenia w ciemno po Wrocławiu, jestem juz prawie w 32 tyg. ciąży i juz nie jestem taka sprawna.pozdrawiamPA

JEJKU JEJKU :):) JA JUZ WSZYTKO WIEM , PODCZYTAŁAM U WRZESNIÓWEK !!!!Grooszkowa Mamusiu
Jak bedziesz miała chwike to napisz nam tu ile wazył twoj skarb i wogole jak było i .....napisz wszytko :p ;)
ściskam cie mocniutko i całuje twoje maleństwo w czółko :)

No to się udało.
Olaf jest z nami po cesarskim cięciu.
Ma 3950 g i 59 cm.
Więcej napiszę jak będzie chwila.
Pozdrawiam Cię L4dy serdecznie.

jejku jejku az mi sie łezka zakreciła w oku:))))))))))))))))))))) Grooha wielkie gratulacje dla ciebie i tatusia:))))))))))) macie PIEKNEGO SYNKA!! normalnie słoneczko!!taki skarb do przytulania!!!!! ah ... ::)
Musisz wiecej napisać!!! koniecznie!! Jak to wszystko poszło itp. i jak bedziesz miała dłuzszą chwilke to skrobnij co z tym szpitalem , bo ja juz sama niewiem gdzie mam rodzić :( u mnie jeszcze troszke a ja nic niemam załatwione:(

reklama
Do góry