reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hej dziewczyny!!!
My po wizycie jest bardzo dobrze , nawet lekarz był zdziwiony że generalnie dzieci po operacjach serca maja znikształacona klatke a on jak w książce, a klaudia miala 2 lata temu sporo krótsza nózkę i bardzo dużą skolioze a teraz nóżka jest krótsza ale mniej i skolioza właściwie zniknęła , oplacalo sie tyle pracować
Anetko no to masz z tym Kuba , trzymam kciuki oby wszystko było ok
oczywiście za 2w1 tez i nie martw sie te usg czasami "klamie" a poza tym jeszce pewnie przybierze a i tłuścioszkiem nie musi być, najwazniejsze zeby zdrowy był , a tak bedzie trzymajcie sie cieplutko

Aniela a Ty ucałuj Swoja gwiazde jutro jestem na kursie kolo Was na Inflanckiej pozdrawiamy

reklama
Witam dziewczyny.

Jeśli chodzi o spital dobry do rodzenia to polecam z czystym sumieniem szpital w Wałbrzychu. Mają tam oddział patologii ciąży, porodówkę tak wyposażoną, że... brak słów, lekarzy spcjalistów ale co najważniejsze świetnie wyposażony oddział ostrego dyżuru neonatologicznego a co za tym idzie nawet jeśli (nie daj Boże) coś by się działo z maleństwem w minutę jest podpiętę do specjalistycznego sprzętu. Kiedy urodził się mój Tymuś byłam światkiem jak jednodniowemu maluszkowi ustała akcja serca w moment był podpięty do aparatury i przeżył. Po za tym opieka świetna, nie ma smrodu szpitala, łazienki zadbane. czysto, schludnie, przyjemnie i profesjonalnie. Przy cesarce asystowało dwóm lekarzom 6 położnych, 1 pediatra i anesteziolog. Teraz Tymuś ma 3 miesiące a ja jeśli zdecyduję się na jeszcze jedno dziecko to tylko tam. Można obejrzeć szpital w każdy pierwszy piątek miesiąca i na ich stronie intenretowej to jest Szpital Specjalistyczny Ginekologiczno Położniczy w Wałbrzychu.

Załączniki

• DSCF7018.JPG
    DSCF7018.JPG
    78,6 KB · Wyświetleń: 40
BARA - kochana Ty zawsze o mnie pamietasz :-*
Coz....poki co nie ma zbytnio o czym pisac.....5 dni po terminie i nic....
Jezdzilam do szpitala na ktg, ale na samych idiotów trafialam....wiec ostatnio nie bylam bo tylko sporo nerwow mnie to kosztowalo....:baffled:
Do wszystkich dotychczasowych problemow doszlo rozchodzenie spojenia lonowego :sorry:.....i nadal nie wiem jak urodze......
Dzis nareszcie mam wizyte u mojej ginki - nie bylo jej przez prawie 2 tyg.......Mam nadzieje ze w koncu podejmie jakies decyzje.....Bo mam juz naprawde dosyc :-(
Marze zeby juz nie brac tych wszystkich lekow.....A najbardziej zeby malemu nic nie bylo....
A w najblizsza sobote 29.11 Kuba ma operacje wodniaka jaderka :confused2:
No i tyle u mnie :confused2:

hej dziewczyny
szukam dobrego ginekologa, który przyjmuje w rejonach ul.Legnickiej (tzn.w tej części miasta)
będę wdzięczna za namiary
pozdrawiam

Hej dziewczynki widziałam na NK że Anetka tuli juz Filipka jaki on sliczny!

Gratulujemy Anetko czekamy na sprawozdanie. A jaki on do Kubusia podobny, a Kuba jaki starszy brat. Boskie chłopaki.

Dziewczynki ja tu zadko zaglądam, bo od 24 listopada pracuje i wstaję o 4.30 i już mam dość. Ale jak trzeba to trzeba. Maksio był 6 dni w złobku i juz drugi tydziń siedzi w domu bo ma zatoki zawalone. Mam nadzieje ze w poniedziałek juz pójdzie do złobka.
spadam spać co u was?

Aneta - wielkie gratulację :tak:
Beti - ja też już mam dosyć - na cały listopad Mirek chodził 5 dni do żłobka - reszta to choroba, gardło, sraka itp.
dzisiaj znowu już siedzi -w domu - gorączka i sraka i kaszel - porażka

reklama
Witam serdecznie!!!!!!

Anetko gratuluje i ucałuj malutkiego!!!!

A u nas w sumie kiepsko maly ma rany na pupie od srody ma rozwolnienie, i ponad 39 stopni miał bo dzisiaj już spadła temp, mam nadzieję że jutro juz sie unormuja te kupy , bylismy u lekarza i napewno jest to jelitówka,

Gosia moja Klaudia jak poszła do zloba to zaden miesiąc nie zaplaciłam nawet w 10 % wiecznie była chora i tez była po kilka dni lub wcale, a teraz jest ok i nie choruje, śliczne zdjecia

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci

Do góry