reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

babeczki kochane duzio zdrówka, cierpliwości, radości, siły i spełnienia marzen z okazji naszego świeta życze wam
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
i ja dołanczam sie do życzeń siwaska :) dodam jeszcze że ...życze nam czasami chwilki czasu tylko dla nas samych żebyśmy mogły wyglądać najpiekniej na świecie :) dla nas samych ...dla naszych słoneczek i naszych facetów :-* :-* :-* :-*

Lady pisz co z tym okiem się dzieje...?

wiecie co, normalnie chyba zapadnę w sen zimowy, nie moge się obudzić... nie sądzę żeby to przez małego było, bo on się budzi dwa razy w nocy na cycanko i potem w kimę idziemy... matko... co się dzieje z tą pogodą? ja chcę wiosny... :(

ah kochna cos mi sie z okiem dzieje lewym ::) zaczeło sie po porodzie .Tak jakby szło sobie pomalutku w bok <zrenica > jezu ..mąż sie ze mnie nabija że bede miałą zeza na jedno oko :mad: :( Cholewcia musze isc do okulisty i zobaczyc co z nim ...ale kiedy ::)???

ah szkoda gadac ::)
...o losie

reklama
Do góry