reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

:-D Dopiero teraz zauwazylam, ze az taki elaborat walnęłam :zawstydzona/y:
Nic sie nie martw niektore dzieciaki tak maja....jak juz pisalam Kuba ma identycznie, az mi glupio czasem, jak mu pobieraja krew to 3 osoby musza go trzymac :sorry: Lekarzy tak samo nie lubi....jak ma byc osluchiwany to wyje i lzy jak grochy.....on ma uraz niestety - ma niedoczynnosc tarczycy i praktycznie ci miesiac (ostatnio dopiero rzadziej) musimy badac krew - a to pobieraja z zyly....do tego operacja wodniaka jadra.......= masakra ;-)

Mi się zdaje że Oliwka to ma uraz do lekarzy z tego względu że ona odpukać w ogóle mi nie choruje.Przez 1,5 roku raz chorowała na grypę a tak cały czas zdrowa.A chodzimy tylko do lekarza na szczepienia.także mi sie zdaje że ona sobie zakodowała jak lekarz to kłucie i będzie boleć.tak mi się zdaje.

reklama
Hop hop....jest tu ktos??????????????
Hej ponownie
Bylam u ginekologa na usg....Mirena prawidlowo umiejscowiona, aleeee..................Mam na jajniku torbiel :crazy:....ma 4 cm. Za 3 miesiace kontrolne usg...wtedy zobaczymy czy rosnie czy sie wchlania....

Ja na chwilke, wybywam jutro na cały dzień.... Odezwe sie pojutrze.

Aneta ja też miałam torbiel, i też 4cm. Daaaaaawno temu i sam się wchłonoł. Bądź dobrej myśli.​

Anetko torbiel na pewno się wchłonie.Trzeba być dobrej myśli tak jak mówi anielap.

My dziś zaliczyliśmy z Oliwka 2 spacery.Wybawiła się.
Popołudniu zebrały się mamuśki z którymi się spotykałam latem i od jutra będziemy się widywać popołudniami na placu zabaw.dzieciaki będą sie razem bawić a my plotkować.Już się cieszę.

A Oliwce wyskoczył odczyn po szczepionce na rączce.Ma duży czerwony placek wokół wkłucia.lekarka muwiła że może tak być.Więc smarujemy Altacetem,mam nadzieje że szybko to zejdzie.

my też byliśmy na spacerku - Mirek sobie "jeździł " na rowerku - wróciliśmy po 18:30 - no i był jeszcze z moją mamą przez 2,5 - wybawiłą się jak mały łóś

Hejka!
Jak ja lubię ten błogi spokój wieczorem:tak: M w pracy (pojechał drugi raz), a Basia słodko śpi;-) Była u nas dzisiaj siostra moja z Hanią-urwanie głowy:-D Basia z tego całego przejęcia, że przyjechała do niej kuzynka spała tylko godzinę (normalka to dwie) i później marudziła:sorry2: Ale wieczorny spacerek przywrócił jej dobry humor:tak:

Gosiek-widziałam wczoraj Twoją mamę:tak:
Agnes-u nas też dwa spacery i myślę, że tak zostanie:tak:
Bella-i widzisz-znalazł się sposób;-)
Anetka-ja też myślałam o PRL-byłam tam jakiś czas temu i świetnie się bawiłam:-)

Hejka!
Gosiek-widziałam wczoraj Twoją mamę:tak:
- no to musimy kiedyś się spotkać :tak:- tylko ja jestem dostępna dopiero po 15:30
wczoraj Mirka odbierałam od mamy ze spaceru - może się minęliśmy ???
może 7 kwietnia wyrobie się wcześniej - bo mamy i iść z Mirkiem do tej poradni pulmonologicznej na Grabiszyńskiej - tylko tam się nie rejestruje na godzinę - czeka się w kolejce od 7:30 - 15 :szok:

Byliscie już w zoo z dzieciakami w tym roku???? bo ja mam zamiar wybrać się z moja rodzinka po świętach.Zrobimy sobie całodzienny wypad :tak::tak::tak::tak:

słuchajcie dziewczyny czy znacie może kogoś kto chciałby kupić wózek spacerowy bo mam do sprzedania .tu jest link do tego wózka bo jest wystawiony na allegro
Wózek Graco Vivo - stan b.dobry (600313294) - Aukcje internetowe Allegro

hejoł, pogoda cudna więc pewne siedzicie na dworzu:) my tez:)

anetko o wieczór panieński się nie bój, jeszcze mamy czas:-)spoko, a torbiel napewno się wchłonie.

reklama
Ale mi sie udało,sprzedałam wózek na allegro :tak::tak::tak::tak: bardzo się ciesze :-):-):-):-):-):-)

a tu coraz większe pustki
A ja jestem już padnięta.Spędzamy tyle czasu na dworze,potem trzeba gonić z robotą aby wszystko ogarnąć,nie mam czasu aby odpocząć.
Wiecznie wszystko w biegu.na dodatek Oliwka spała dziś tylko 1h i dopiero usnęła.To jest normalnie cyborg,obawiam się że niedługo w ogóle nie będzie chciała spać w dzień.Oby tak się nie stało.

Do góry