reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

nie wiem :confused2:
obejrzała Mirka - powiedziała, że chce go wysłać do szpitala w Rabce - na konsultację ze specjalistą, który operuje dzieci na klatkę szewską
na razie wysąła nas na RTG - i zrobiła szczepionkę p. gruźliczą
w piątek mamy iść do niej na kontrolę szczepionki i od razu omówi badanie RTG - ale z tego co widziałam na RTG ( bo została sprawdzić w pracowni czy zdjęcia wyszły) - to średnio dobrze wyszły zdjęcia - tj. były smugi na płucach -a takie smugi świadczą o zapaleniu płuc - tylko coś mi się zdaje, ze mniejsze niż były - ale nie wiem jak to powinno wyglądać
trochę sie boję tej wizyty w piątek - kobietka mówiła, ze wg. niej powinien juz iśc na operację - a ja się jej strasznie boję - bo to jest operacja na otwartej klatce piersiowej i b. długo się dochodzi do zdrowia
ach ... szkoda gadać - myślałam, zę będzie lepiej
piątek mamy szalony - do niej + dodatkwo z Mirkiem do dentysty

z takich ciekawych rzeczy - kupiłam dzisiaj doniczki i ziemię i przesadziląm kwiatki - łądnie to wygląda - w Biedronce jest komplet doniczek - 3 szt ceramiczne po 24 zł - i b. ładne
agnes - biedulka- tak wześnie rano i już wysoka temperatura

kurcze brzmi to trochę groźnie :-(- ale na pewno będzie dobrze życzę dużo siły i zdrowia

a tak z miłych rzeczy to planuje Kacperkowi kupić to w-z Zabawki WADER Wózek-przyczepa z kompl-PROMOCJ (596600399) - Aukcje internetowe Allegro

i do tego jeszcze to w-z Zabawki WADER Gigant traktor 66001 - PROMOCJA (596600227) - Aukcje internetowe Allegro

i rowerek który znalazłam tez w necie - wydaje się być fajny bo po pierwsze można nim sterować tym pałągiem co się prowadzi, sa pedała ale tez podstawak bod nóżki http://www.allegro.pl/item594775469_w_sam_raz_dla_twojego_dziecka_wspanialy_rowerek.html

Czy któras z Was ma coś z tego a jak tak to jak wam się to spisuje ??

reklama
Pusia sasiadow syn ma i traktor i przyczepke, super sprawa. Zreszta wszystkie zabawki wadera sa swietnej jakosci. Naprawde warto.

Gosiek a co Mirkowi dolega? Bo ja chyba tak nie do konca w temacie.

Ja dzis padam na twarz, niby nic specjalnego nie robilam, ale chyba jakas zmiana pogody sie szykuje. Zasypiam na stojaco.

Hej dziewczyny!!!!
U nas jak to nonek napisał jeszcze lepiej ni ż wczoraj i caly dzień tylko słychać mama AM!!!!!!!! i je takie ilośći że szok , ale nie to najwiekszym jest szokiem tylko co , ale rozmawiałam dzisiaj z ordynator ze szpitala bo dzwonilam czy jest wypis i powiedzialą żę oprócz smazonego mam mu dawać co chce jeść no zjadł na śniadanie np 4 jajka na miękko i bułeczkę :szok: i cały dzień miele buzią ,

a jeżeli chodzi o ortopede dziecięcego i dla dorosłych naprawde polecam dr Osipacza jak któras chce to podam telefon , zanim do niego poszłam z mlodym zrobiłam wywiad i w środowisku lekarskim jest uważany za super lekarza ,

Gosiek a co Mirkowi dolega? Bo ja chyba tak nie do konca w temacie.

a to dość skomplikowane
Mirek od urodzenia ma klatkę szewską - chodzi z tego powodu na rożne konsultacje i dwa razy w tygodniu na rehabilitację
z tego powodu, ze ma klatkę szewską jest bardziej wrażliwy na choroby dolnych dróg oddechowych - w szpitalu był na zapalenie płuc
do pulmonologa poszliśmy z powodu zapalenia płuc ale też z tej klatki szewskiej - w celu konsultacji - a jedyna poradnia pulmonologiczna dla dzieci we Wrocławiu to jest na Grabiszyńskiej -tam też wykonują operację na klatki szewske - jednak z tego co słyszałam to nie specjalizują się w operacjach u tak małych dzieciach jak Mirek
od urodzenia lekarze trąbią mi, ze Mirek ma tak duża wadę, że koniecznie musi mieć operację - jednak mam nadzieję, zę będzie to jak najpóżniej
dzisiaj lekarka uświadamiała mnie, że powinnam jak najszybciej zgodzić się na ten zabieg i chce nas wysłąć do Rabki - tam są torakochirurdzy zajmujący się tak małymi dziećmi jak Mirek
ups... chyba wyjaśniałam

Anielko nie zrezygnował dalej pracuje tylko różne miejsca dostaje:-):tak:
DUZO ZDROWIA dla wszystkich chorowitków:tak::tak::tak:
Anetko myślę że sztruksowe będą lepsze:tak: ja też nie przepadam za wielkanocą ale zrobić cos w domu trzeba, bo w tej pogoni to na nic czasu nie ma:tak::tak:pozdrawiam buziaki przesyłam

Dziewczyny dzięki za odpowiedź w sprawie zabawek :)).
Dziś w końcu kupiliśmy Kacperkowi buty na wiosnę (sobie tez kupiłam) cieszę się z tych bucików Kacpra jak głupia:-D.

Jutro pójdziemy na spacerek ze znajomą i jej synkiem - Kacper ma katar dalej ale mam nadzieję, że mu to niedługo całkiem przejdzie.

kadia2 super że jest już lepiej :tak:

reklama
Byliśmy u lekarza bo gorączka dalej sie utrzymuje,no to wirus i do tego bardzo czewone gardło.Dostała antybiotyk.Zobacyzmy.jak coś to jeszcze w piatek pójdziemy a jak cos sie będzie dziać to na Horbaczewskiego jest dyzur.Super będę mieć swieta :no::no::no:

Do góry