reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Oliwka spała dzis prawie 3h w południe taka była padnięta,obudziła się po 16.00 z temp 39,2C.Normalnie ręce mi juz opadają.Mam juz wszystkiego dość dziewczyny.Kiedy ta temp przestanie rosnąć?Mam doła :-(

reklama
Oliwka spała dzis prawie 3h w południe taka była padnięta,obudziła się po 16.00 z temp 39,2C.Normalnie ręce mi juz opadają.Mam juz wszystkiego dość dziewczyny.Kiedy ta temp przestanie rosnąć?Mam doła :-(

oj bidulka - a zbijasz jej czymś tą temperaturę ??
Trzymajcie się i życzę zdrowia

pewnie że tak,Nurofen i Paracetamol na przemian :tak::tak::tak::tak: działa tylko do pewnego czasu a potem temp znów rośnie

acha
wiesz co mój chrześniak miał niedawno tak samo 39,4 i lekarka powiedział że to taki wirus teraz jest że ta gorączka taka ...i po prostu po kilku dniach przeszło więc będzie dobrze :tak:

agnes pusia ma racje że teraz jest taki cholerny wirus , ale mam nadzieję że szybko dojdzie mala do siebie

a telefon do ortopedy do rejestracji 071-3578782 jego żona rejestruje w domu
a on przyjmujse prywatnie i na nfz w przychodni na ziemowita przy placu solidarności

a u nas jest ok i nie amam siły :-p nadrabia tydzień nie jedzenia

Oliwka czuje sie juz lepiej.Troche kaszle i ma lekki katar ale gorączki jak na razie nie ma.Jest juz tylko 37C,i od wczoraj nie dawałam nic na zbijanie,także wychodzimy z tego.Tylko mamy problem z antybiotykiem bo jest cholernie niedobry i robi za każdym razem takie cyrki że głowa mała :rofl2:

Już jej się nudzi w domu,dzis to płakała że chce na dwór ale jeszcze muszę ja przetrzymać.

Ale najważniejsze że do zdrowia dochodzi bo dzis to juz wariuje na całego.:-p

Kurczę nikt tu nie zagląda,takie zajęte sprzątaniem jesteście,ja juz ogarnęłam dziś co najważniejsze,jutro M ma wolne więc skończę resztę,także się wyrobię.

Dla wszystkich Wrocławskich mamusiek:

WESOŁYCH ,ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT I JAK TRADYCJA NAKAZUJE MOKREGO DYNGUSA !!!!!:-):-):-):-):-)

Faktycznie Agnes puściutko dzisiaj, pewnie wszyscy pochłonięci porządkami przedświątecznymi:tak:
Ja, już nie wiem, czy zdążę, ale będę pewnie się musiała sprężyć:-(.
Dzisiaj mieliśmy pogrzeb taty mojego M, także święta będą takie sobie, a wczoraj robiłam ciasta do późna w nocy i jestem padnięta. Mała zachowywała się bardzo ładnie na pogrzebie, a później po pogrzebie siostra z bratową mamy mojego M zrobiły obiad i posiedzieliśmy trochę w gronie rodzinnym i Maja też pokazała się z jak najlepszej strony, a później jak zasnęła tak spała ponad godzinkę, teraz też padła bidulka, tyle wrażeń na raz i tyle ludzi koło niej.
Agnes cieszę się, ze z małą jest już lepiej i najgorsze minęło, odsapniesz, tylko nie przesadź ze sprzątaniem, po świętach też można :-)
kadia cieszę się, ze u Ciebie też już poprawa i mały dostał wilczego apetytu, oby już tak mu zostało:-)
Pozdrawiam

reklama
Witajcie.ja dopiero teraz czas znalazłam aby do Was zajrzeć.
Oliwka już śpi od pół godziny bo spałą mało w dzień.Już jej przechodzi chorupsko na szczęście,dziś cały dzień miała 36,6C :tak::tak::tak: także super, czasem tylko troszkę pokasłuje.Ale jest już ok.Cieszę się że już najgorsze minęło.

Jutro na 11.00 idziemy święcić jaja :tak::tak::tak: Oliwce kupiłam taki mały koszyczek,Ma swoje jajeczka,kurczaczka i kinder niespodziankę tam wsadzę i niech maszeruje do kościoła :tak: ale ja wiem że całą zawartość tego koszyka będzie fruwać po kościele :-D:-D:-D:-D jakbym nie znała swojego dziecka:laugh2:
no cóż..... a może mnie zaskoczy :rofl2:

My w pierwszy dzień jesteśmy u moich rodziców a w drugi u teściów.Także idę na gotowiznę :-D:-D:-D:-D ale wygodna jestem.Tylko sałatki dziś zrobiłam :tak::tak::tak::tak: i ciasto...... kupiłam :-D:-D:-D:-D:-D no ale wszystko wysprzatane jest na błysk :tak::tak::tak:

A i muszę sie pochwalić dziś przywieźli Oliwce rowerek co go zamówiłam przez allegro>jest super.Bardzo jestem zadowolona z tego zakupu i Oliwce sie też podoba :tak::tak::tak: to najważniejsze :biggrin2:

Do góry