reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

co tu dzis tak pusto??????

Oliwka nie spala mi dziś w dzień,nie chciała usnąć to jej nie zmuszałam.
Teraz jest juz marudna,jak obejrzy wieczorynke to kaszka,mycie i spanie.jestem pewna że padnie tylko jak przyłozy głowe do poduszki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale powiem Wam szczerze że przerabane jest jak dziecko nie śpi w dzień,juz pomijam to że jest bardziej marudne ale kurczę nie można wygospodarować dla siebie nic czasu.przerąbane.
ten dzisiejszy dzień mnie bardzo zmeczył.

reklama
Oliwka juz usnęła :tak::tak::tak::tak:
ale zmęczenie dało swoje,przed samym końcem dnia walnęła tyłem głowy o ławę spadając z łózka :no::no::no::no::no:
strasznie płakała i przytulona do mnie usnęła mi od razu na rękach :sorry2:
dobrze że jej sie nic nie stało,bo gruchnęła porządnie.Teraz spi jak zabita. __________________

agnes - muszę cię zmartwić :-( - to będzie coraz częściej ( z niespaniem w dzień) - u mnie Mirek nie śpi ( u mojej mamy śpi )

biedna z tym walnięciem w główkę:-:)-(
Mirek tez dzisiaj dostał w główkę- rano jak szliśmy do pracy ( to Mirek siedzi zawsze na barana u taty) - i ....... walnął głową w futrynę o drzwi - brrrr.. współczuję mu

Witajcie :-)

Oliwka spała calutką noc jak zabita :tak::tak::tak:jak usnęła o 19.30 to wstała dopiero o 7.00 rano :tak::tak::tak: no to sie wyspała.I jaka miłą pobudkę nam zrobiła.
jak się obudziła to nie było krzyków i pisków żeby ją wyciągnąć z łóżeczka tylko wyszła sobie sama bo nie ma już szczebelków i wślizgnęła sie pod kołderkę i zaczęła szeptać "mamuś" :-):-):-):-):-):-)
i taką miałam milutką pobudkę,oczywiście buziaka soczystego tez dostałam :-):-):-)

dziewczyny może mi poradzicie jakieś sklepy ciążowe we wrocławiu żebym wyglądała jak człowiek a z jakich sklepów korzystałyście w ciązy !!!!szukałam w necie ale jak zobaczylam cene 160zł za spodnie to mnie zamurowało :szok:

w magnolii jest sklep Nivena, ja tam kupowałam spodnie, bo do pracy chodziłam prawie całą ciążę , a brzuch miałam wielki i już w 4 mies nie mieściłam się w zwykłe ciuchy . H&M w Arkadach wrocławskich ma dział ciążowy.
tu masz linka do Niveny.
Spodnie ciążowe

Witajcie :-)

Oliwka spała calutką noc jak zabita :tak::tak::tak:jak usnęła o 19.30 to wstała dopiero o 7.00 rano :tak::tak::tak: no to sie wyspała.I jaka miłą pobudkę nam zrobiła.
jak się obudziła to nie było krzyków i pisków żeby ją wyciągnąć z łóżeczka tylko wyszła sobie sama bo nie ma już szczebelków i wślizgnęła sie pod kołderkę i zaczęła szeptać "mamuś" :-):-):-):-):-):-)
i taką miałam milutką pobudkę,oczywiście buziaka soczystego tez dostałam :-):-):-)
Nie ma jak buziak od dziecka i słowo kocham cie mamo :-Da co do uderzenia Oliwi to moja mała też dużo razy tak miała a zwłaszcza spadała z łóżka :zawstydzona/y:
w magnolii jest sklep Nivena, ja tam kupowałam spodnie, bo do pracy chodziłam prawie całą ciążę , a brzuch miałam wielki i już w 4 mies nie mieściłam się w zwykłe ciuchy . H&M w Arkadach wrocławskich ma dział ciążowy.
tu masz linka do Niveny.
Spodnie ciążowe
Dzięki ...
dziewczyny a wy gdzie dziś po znikałyście :-D:-D:-D

ja jestem:tak:
dzisiaj musiałam stać ponad 2 godziny w kolejce, zęby zarejestrować moją mamę do lekarza - co za porażka - i tak nie udało się do tego co chciałam - tylko do innego

ja jestem:tak:
dzisiaj musiałam stać ponad 2 godziny w kolejce, zęby zarejestrować moją mamę do lekarza - co za porażka - i tak nie udało się do tego co chciałam - tylko do innego
to fajny dzień miałaś co do kolejek za szybko się denerwuje i zaczynam mruczeć pod nosem jak stara dewotka :-D:-D:-D:-D

a tu znowu jakas pustka nastała,cisza i cisza :no::no::no::no::no::no:
oj dziewczyny nieładnie :tak::tak::tak::tak::tak:

mnie wczoraj nie było w domu więc nawet tu nie zaglądałam,bylismy cały dzien u tesciów.
a dzis M poszedł do pracy więc siedzę sobie z Oliwką w domku.
Oliwka teraz spi,ja pomyłam teraz wszędzie podłogi i idę wziąść prysznic :tak::tak::tak:

dziewczyny oglądałyście "Anioły i Demony"?????
jesli nie to warto obejrzeć.wczoraj ogladałam i jestem zachwycona :tak::tak::tak: film rewelacyjny,poczatek moze tak mozolnie sie zaczął ale puxniej rozkręciło sie na maxa,skończyłam ogladać o 1.00 w nocy i taka byłam przejeta że w cale spac mi się nie chciało.napewno jeszzce raz go obejrzę.naprawdę świetny film:tak::tak::tak:

reklama
nam dziś mimo pogody w kratkę udało się pójść do parku na spacer, Iza pobawiła się z dziećmi, i do domku przyszłyśmy przed samą ulewą :tak::-D
młoda mówiła że będzie jadła spaghetti po czym podzióbała suchy makaron i to był jej obiad :baffled:

Agnes cudną miałaś wczoraj pobudkę :tak::-) a filmu o którym piszesz jeszcze nie oglądałam , to kryminał??

Do góry