reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

dziewczyny macie może jakieś pojęcie gdzie są u nas akie sklepy (duże)z wózkami oprócz ten na Psarach .Sama nie wiem co mam dziś ze sobą zrobić :eek:

hurtownia askot,tam kupowałam sobie spacerówke i byłam z niej zadowolona i tak jak mówi aneta sklep dziecko przy fatory -tam jest spory wybór wózków i mi sie dużo modeli podoba.czasami jak tam jestem to wózeczki sobie poogladam :tak::tak::tak:

aneta no niestey oliwka nam robi jakies takie dziwne pobódki,nie wiem może dlatego ze nie ma szczebelek to jak się przebudzi to wyłazi i idzie do nas a wczesniej nie miała jka wyjść to jakos usypiało.no nie wiem czy to jest powód :baffled::baffled::baffled:nie mam pojecia ale mnie jej te pobudki strasznie wkurzają :tak::tak::tak::tak:

reklama
hejka.jestem dzis mega niewyspana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oliwka obudziła nas dzis o 4.30 i od tamtej pory nie spi,to jakaś masakryczna pora na wstawanie.
nie wiem dlaczego ona tak wstaje o takich porach,jak tak dalej pójdzie to ja nie będę miec siły żeby normalnie funkcjonować bo już mam dość i spac mi się chce :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

o tyle dobrze ze zapowiada sie ładny dzień,słońce świeci oby było tak przez cały dzień bo ostatnio ta nasza pogoda też jest do bani,pogoda zmienia sie co pare minut o 180stopni.
wszystko mnie dzis drażni więc nie będę Wam, psuć humorów.

Miłego Dnia życzę.

Agnes a o której Oliwka zasypia wieczorem? może spróbuj ją przetrzymać by zasypiała później :sorry:
irmaa jeszzce póxniej ???no co Ty :baffled:
kłade ją do łóżka o 21.00a zasypia różnie 21.30-22.00
wczoraj zasnęła przed22.00,to nie jest wczesnie.
ale ona spała mi ładnie od paru dni mi robie takie pobudki :eek::eek::eek:

a ja dzis czuje się okropnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dzis również noc do bani :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oliwka usnęła o 20.00 wczoraj i wstała sobie o 1.30 w nocy i usnęła dopiero po 4.00 i pospała tylko do 7.00 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja już nie daje rady,jestem tak zmęczona i brak mi snu że wszystko nie denerwuje i drażni :crazy:

i znowu sie zapowiada beznadziejny dzień bo Oliwka się nie wyspałai już chodzi i marudzi,będzie powtórka z rozrywki tak jak wczoraj.mam dość.

jeszzce dziś na 16.30 jade do dentysty.
może to i dobrze to troche odpoczbne od niej a Oliwka zostaje z moimi rodzicami,niech oni sie znia trochę pomeczą a ja odetchnę :-D:-D:-D:-D:-D

mam nadzieje ze chociaz Wy macie lepsze humory.

A może Oliwka ma właśnie okres sprawdzania czy jesteś przy niej że się tak często w nocy budzi?

U nas nocka kiepska ale to sprawka kataru i kaszlu które nie pozwalają spać. Dzień znów nie zapowiada się zbyt przyjemny i ciąg dalszy siedzenia w domu.

A może Oliwka ma właśnie okres sprawdzania czy jesteś przy niej że się tak często w nocy budzi?

U nas nocka kiepska ale to sprawka kataru i kaszlu które nie pozwalają spać. Dzień znów nie zapowiada się zbyt przyjemny i ciąg dalszy siedzenia w domu.

wiesz co nie mam pojęcia :no::no::no::no:
ale mnie to przeraża bo mało teraz sypia,chodzi przez cały dzien i marudzi :tak::tak::tak:
dzis włożyłam szczebelki z powrotem do łóżeczka,już nie ma wychodzenia w nocy.zobaczymy czy to zadziała.
bo zaczęło mnie to wkurzać że się przebudzi i od razu bierze ze sobą kocyk i zwiewa z łóżeczka i pędzi do nas do łóżka.nie po to ma swoje łóżeczko żeby z nami spać.

takze zobaczymy jaka będzie dziś nocka :sorry::sorry::sorry::sorry:
za to weekend mam wolne to sobie odpocznę i zregeneruje siły,jutro tesciowa zabiera Oliwke do siebie i tam nocuje a my z M przyjeżdżamy w niedzielę dopiero do nich na obiadek i wieczorkiem wrócimy do domu.

także nie mogę doczekac się jutrzejszego dnia.:-):-):-):-):-)

reklama
u dentysty było ok,nic nie bolało,w ogóle nic nie czułam,takze spoko :tak::tak::tak:

ale słuchajcie ale sobie narobiłam.
byłam na tej solarce [przed dentystą,poszłam na 10min na brazujące.wszystko ok, a jak wracałam koło 19.00 wszystko piecze,nie mogę sie dotknąć.
ja sie rozbieram a tam zywy ogień,wygladam jka smazony kurczak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
cała jestem obolała,jak ja mmam dzis spać jak wsystko mnie piecze? :-(
nigdy po 10min tak mnie nie zjarało a dziś,nie wiem co jest tego przyczyna :no::no::no:
już się wybalsamowałam,zaraz znowu to zrobię,ony tylko mi skura nie zeszła:crazy:

Do góry