reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Gosiek - nie ma problema ;) - jak tylko się "zagnieździmy" - możemy się poszukać "na miescie" - na razie jednak nie wyciągam Kubusia do tej zadymionej metropolii. Pozdrowionka!

reklama
Lady B. czy możesz mi podać konkretny adres wspomnianych przez Ciebie forów regionalnych - niestety nie mam czasu "grzebać" dłużej w necie, bo moje baby wymaga non stop uwagi... :) Czekam na odzew. SU!!

Witam wszystkie mamusie!

Też jestem z Wrocławia, mieszkam na Krzykach a dokładniej na Jagodnie. Mój synek ma 2 miesiące i jeden tydzień, chętnie wybiorę się na wspólny spacer, jak będziecie jeszcze organizowały   ;) .

hej Gosiek, wydaje mi się, że chodziłyśmy razem do szkoły rodzenia na brochowie, ale może się mylę  :)

Pozdrawiam papa

Całkiem możliwe - bo ja tam też chodziłam i miałam podobny termin porodu - a gdzie siedziałaś na sali - bo ja koło Doroty ( albo ja albo mój mąż)

Daj znać - czekam z niecierpliwośćią :D :D :D :D
jestem chętna na spacerki :D :D :D

Hej Gosiek, my siedzieliśmy na przeciwko Was tak po ukosie na rogu przy regałach, ciężko wytłumaczyć :) Łukasz i Justyna może imionach skojarzysz :)

OK dzięki zajrzę na maj 2006
Do zobaczenia papa

Chyba kojarzę - faktycznie tam była para która mówiła, ze spodziewa się chłopca i chcieli chopca - tylko nie jestem pewna czy to ty ;)

Ja mogę spotkac się w sierpniu i oczywiście we wrześniu - w poniedziałek lub wtorek wyjeżdzam do końca lipca

czesc dziewczyny jestem z okolic Wrocławia a dokładnie z żórawiny.Potrzebuje waszej pomocy -poszukuje namiarów na kwiaciarnie wr wrocławi ktora wypozycza dekoracje slubne do koscioła-pomóżcie jesli cos wiecie to prosze odezwijcie sie na GG3091982

reklama
Do góry