reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Wesołych Świąt!!!
650choinkapv2.gif

Witam! A ja jestem tu nowa...pewnie troche niefortunnie w świeta...nikogo nie będzie. Macie tyle fajnych obrazków,ja nie wiem jak się takie robi, więc moje odpowiedzi bedą taki smutniaczkowe.Może mnie kiedyś nauczycie.
Mieszkam na Klecinie, będę rodzić na Chałbińskiego ( już może jutro albo za dwa dni), więc przez chwilę może mnie nie być. Troszkę się boję...to pierwsze dziecko-synek. Trzymajcie za mnie kciuki

Czesc KNACKI.
Fajnie, że do nas dołączyłaś :-)
Ja tu dzisiaj tylko na chwilkę, wiec jakby co to wszystko wyjaśnię jutro.
Czekam i pewnie inne dziewczyny też na wrażenia z porodu i w związku z nim życzę Ci aby był on szybki, bezbolesny i bezproblemowy. Trzymam kciuki za ciebie i za Twojego synka :happy:
Pozdrawiam cieplutko.

Hej hej!

Jak tam po swietach?

Ja przezylam traume bo poronilam w Wigilie :sick: ale juz pozbieralam sie w miare....

Tez knacki zycze spokojnego porodu i zdrowego synka! Czekamy na wieści! Ciekawe moze maluszek wytrzyma do Nowego Roku :-D A tak swoja drogą to zauważyłam że w tym roku rodzi się wiecej chlopców, moich 7 kuzynek niedlugo urodzi wlasnie samych chlopcow. To dobrze bo jak ja rodzilam w 2005 to same dziewczynki sie rodzily :-D u mnie w szpitalu na 12 porodow tylko po jednym chlopcu bylo.... No zeby moja Lena jakiego fajnego meza sobie znalazla.... :tak:

dziewczyny!

wiecie moze gdzie we Wrocku sa jakies zajecia ruchowe dla maluszkow? Chodzi mi o jakas rytmike albo cos w tym stylu. Wiem ze jest cos takiego dla dzieci od 18 miesiaca bo widzialam ulotke ale niestety zgubilam ja :baffled:

Hej.
SECASJA bardzo mi przykro, z powodu tego co Ci się przydażyło.
Bądz silna, wszystko bedzie dobrze.
a co do zajęc to niestety ja nie wiem bo jeszcze sie tym nie interesuję:happy: ale moze poszukaj w internecie.
uciekam do łóżeczka bo straszne przeziębienie mnie złapało, dobrze tylko,że nie mam gorączki bo bym się martwiła o mojego niuniusia.
A do tego boli mnie w lewej pachwinie, wczoraj to nie mogłam chodzic, siedziec nie wspomnę o ruszaniu nogą. Nie wiecie co to może byc????

coś się popsuło w mojej poprzedniej odpowiedzi więc jeszcze raz
drugie miejsce to Urwisek na wejherowskiej adres www.urwisek.pl

zajęcia mają różne

ja chodzę z Izą na naukę masażu dla maluszków do urwiska.:-)

reklama
Do góry