reklama
Witam! A ja jestem tu nowa...pewnie troche niefortunnie w świeta...nikogo nie będzie. Macie tyle fajnych obrazków,ja nie wiem jak się takie robi, więc moje odpowiedzi bedą taki smutniaczkowe.Może mnie kiedyś nauczycie.
Mieszkam na Klecinie, będę rodzić na Chałbińskiego ( już może jutro albo za dwa dni), więc przez chwilę może mnie nie być. Troszkę się boję...to pierwsze dziecko-synek. Trzymajcie za mnie kciuki
Mieszkam na Klecinie, będę rodzić na Chałbińskiego ( już może jutro albo za dwa dni), więc przez chwilę może mnie nie być. Troszkę się boję...to pierwsze dziecko-synek. Trzymajcie za mnie kciuki
Czesc KNACKI.
Fajnie, że do nas dołączyłaś :-)
Ja tu dzisiaj tylko na chwilkę, wiec jakby co to wszystko wyjaśnię jutro.
Czekam i pewnie inne dziewczyny też na wrażenia z porodu i w związku z nim życzę Ci aby był on szybki, bezbolesny i bezproblemowy. Trzymam kciuki za ciebie i za Twojego synka
Pozdrawiam cieplutko.

Fajnie, że do nas dołączyłaś :-)
Ja tu dzisiaj tylko na chwilkę, wiec jakby co to wszystko wyjaśnię jutro.
Czekam i pewnie inne dziewczyny też na wrażenia z porodu i w związku z nim życzę Ci aby był on szybki, bezbolesny i bezproblemowy. Trzymam kciuki za ciebie i za Twojego synka

Pozdrawiam cieplutko.

Hej hej!
Jak tam po swietach?
Ja przezylam traume bo poronilam w Wigilie :sick: ale juz pozbieralam sie w miare....
Tez knacki zycze spokojnego porodu i zdrowego synka! Czekamy na wieści! Ciekawe moze maluszek wytrzyma do Nowego Roku
A tak swoja drogą to zauważyłam że w tym roku rodzi się wiecej chlopców, moich 7 kuzynek niedlugo urodzi wlasnie samych chlopcow. To dobrze bo jak ja rodzilam w 2005 to same dziewczynki sie rodzily
u mnie w szpitalu na 12 porodow tylko po jednym chlopcu bylo.... No zeby moja Lena jakiego fajnego meza sobie znalazla.... 
Jak tam po swietach?
Ja przezylam traume bo poronilam w Wigilie :sick: ale juz pozbieralam sie w miare....
Tez knacki zycze spokojnego porodu i zdrowego synka! Czekamy na wieści! Ciekawe moze maluszek wytrzyma do Nowego Roku

dziewczyny!
wiecie moze gdzie we Wrocku sa jakies zajecia ruchowe dla maluszkow? Chodzi mi o jakas rytmike albo cos w tym stylu. Wiem ze jest cos takiego dla dzieci od 18 miesiaca bo widzialam ulotke ale niestety zgubilam ja
wiecie moze gdzie we Wrocku sa jakies zajecia ruchowe dla maluszkow? Chodzi mi o jakas rytmike albo cos w tym stylu. Wiem ze jest cos takiego dla dzieci od 18 miesiaca bo widzialam ulotke ale niestety zgubilam ja

Hej.
SECASJA bardzo mi przykro, z powodu tego co Ci się przydażyło.
Bądz silna, wszystko bedzie dobrze.
a co do zajęc to niestety ja nie wiem bo jeszcze sie tym nie interesuję
ale moze poszukaj w internecie.
uciekam do łóżeczka bo straszne przeziębienie mnie złapało, dobrze tylko,że nie mam gorączki bo bym się martwiła o mojego niuniusia.
A do tego boli mnie w lewej pachwinie, wczoraj to nie mogłam chodzic, siedziec nie wspomnę o ruszaniu nogą. Nie wiecie co to może byc????
SECASJA bardzo mi przykro, z powodu tego co Ci się przydażyło.
Bądz silna, wszystko bedzie dobrze.
a co do zajęc to niestety ja nie wiem bo jeszcze sie tym nie interesuję

uciekam do łóżeczka bo straszne przeziębienie mnie złapało, dobrze tylko,że nie mam gorączki bo bym się martwiła o mojego niuniusia.
A do tego boli mnie w lewej pachwinie, wczoraj to nie mogłam chodzic, siedziec nie wspomnę o ruszaniu nogą. Nie wiecie co to może byc????
hej dziewczyny:-)
secasia przykro mi , mam nadzieję że już lepiej się czujesz.
Znam dwa miejsca gdzie prowadzą różne zajęcia dla dzieci
1- "Berek" na Sienkiewicza ofertę zobacz sobie na BEREK Centrum Rozwoju Dziecka. Zaj
secasia przykro mi , mam nadzieję że już lepiej się czujesz.
Znam dwa miejsca gdzie prowadzą różne zajęcia dla dzieci
1- "Berek" na Sienkiewicza ofertę zobacz sobie na BEREK Centrum Rozwoju Dziecka. Zaj
coś się popsuło w mojej poprzedniej odpowiedzi więc jeszcze raz
drugie miejsce to Urwisek na wejherowskiej adres www.urwisek.pl
zajęcia mają różne
ja chodzę z Izą na naukę masażu dla maluszków do urwiska.:-)
drugie miejsce to Urwisek na wejherowskiej adres www.urwisek.pl
zajęcia mają różne
ja chodzę z Izą na naukę masażu dla maluszków do urwiska.:-)
reklama