reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Oj pisze bo muszę się pochwalić swoją radochą :-)
wyskoczyłyśmy z kumpela do lasu całkiem blisko. 3 godzinny spacer zaowocował......
Piękne:-)
Hej coś tu tak cicho ....u nas po 3 dniach przedszkola w nocy z piątku na sobotę gorączka...no i przerwa.. nieźle sie zaczyna dobrze, że mam urlop :-)
Ojj zdrówka dla małego
Mój przeszedł dopiero co trzydniówke:baffled:

reklama
U nas choróbsko tez z emocji. mogłam go dziś wysłac i wczoraj mówiliśmy, że dzis idzie. Dalam sie chyab zrobic bo o 4 rano wtał i powiedział ze go gardło boli. troche sie przestraszyłam ze znowu cos sie dzieje a to chyba tak z emocji właśnie ze znowu ma iść...a dzis tez na grzybki ruszyłam mały została z tatą i był dzis super grzeczny ( bo wczoraj był sajgon) bidul padł koło 13 bawiąc się autami...

My mamy za sobą pierwszą gorączkę...w niedziele Patryk dostał gorączki i trzymała do wczoraj...ale niedziele i poniedziałek wynosiła 39,6!!! Dzisiaj spokój...i nie wiem co to było...nie trzydniówka,bo nie ma wysypki...nowego zęba też brak..

wysypka może wystąpić w dniach następnych, obserwuj go. my mieliśmy 2 dni po gorączkach wysypkę która lekarze i tak zbagatelizowali. Po mojemu juz przechodzil 3-dniówkę a w karcie nie ma wpisane,

reklama
Do góry