reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Jeśli chodzi o ciuchy to polecam targowisko przy Zielińskiego (dość blisko centrum miasta, dojeżdża tam autobus 144 i można też podejść od kilku tramwajów z Piłsudskiego). Hm, warzywka to nie wiem gdzie :( Ja niestety często kupuję w Carrefurze (jakości nie polecam!) lub w takich małych kioskach spożywczych w okolicy. Z tego co wiem to przy ul. Komandorskiej, naprzeciwko Areny jest takie małe targowisko spożywcze.

reklama
dziewczątka a ja mam takie pytanie: gdzie we Wrocławiu działają targowiska miejskie?takie wiecie...od warzywek, owoców, przez artykuły gospodarstwa domowego i ciuchy?takie gdzie kupić można dosłowne wszystko;) nie bardzo się jeszcze orientuję, a czasami człowiek ma ochotę odpocząć od dużych sklepów;)
Bardzo duże targowisko jest w niedziele na świebodzkim!!!
Co do warzyw to chyba na każdym rogu dostaniesz w sumie na zielińskiego tez sa warzywa:)Zależy z jakiej okolicy jesteś bo nie bardzo wiem z jakich okolic sklepy Ci polecać:)

Owszem - jest targowisko na dworcu Świebodzkim (tam to sprzedają już niemal dosłownie wszystko), ale ze względu na to, iż jest ono raz w tygodniu to bywają tam tłumy i chyba będąc w ciąży bałabym się tam wybrać...

Owszem - jest targowisko na dworcu Świebodzkim (tam to sprzedają już niemal dosłownie wszystko), ale ze względu na to, iż jest ono raz w tygodniu to bywają tam tłumy i chyba będąc w ciąży bałabym się tam wybrać...
Przecież ciąża to nie choroba;)

No nie choroba i owszem, nie ma co przesadzać, ale na brzuszek lepiej uważać. Po prostu ja będąc tam kiedyś (oj, to było dawno) nie raz dostałam w tym ścisku z łokcia i wolę sobie nie wyobrażać co mogłoby być, gdyby to się przydarzyło kobiecie w ciąży.

No nie choroba i owszem, nie ma co przesadzać, ale na brzuszek lepiej uważać. Po prostu ja będąc tam kiedyś (oj, to było dawno) nie raz dostałam w tym ścisku z łokcia i wolę sobie nie wyobrażać co mogłoby być, gdyby to się przydarzyło kobiecie w ciąży.
No ale nie popadajmy w skrajność;)
Bardziej bałabym sie wirusów i bakteri niz dostać od kogoś w brzuch:)dlatego najlepiej iść z mężęm aby ona tarasował przejście;)

Czesc wszystkim

Dawno nie pisałam, niestety uczelnia oraz psiaki odbierają mi resztki wolnego czasu.
Dla osób, których nie miałam okazji przywitać- Serdeczne buziaki, mam na imię Karolina i jestem mamą 2 nadaktywnych chłopców;) w wieku 3 i 1,5. Niestety, jeszcze a w sumie nadal strudiuję na UWr. Mam hodowlę psów,narazie skormną ale wraz z rozwojem zaangażowania kynologicznego może i liczba psiaków urośnie:) jestem dypolomowaną groomerką- niepracującą....
Jestem, tuż po przeprowadzce z centrum w okolice różanki także chętnie zapraszam na spacery z dzieciakami-niestety sama nie znam tu nikogo.
To tyle...
a co do targowisk, w okolicy Ul.Obornickiej jest targPiast są tam warzywa i owoce
A i było jeszcze kiedyś targowisko niedzielne na Niskich Łąkach

reklama
własnie odkryłam swojego posta gdzieś w grudniu, myślałam, że mam większą aktywność a tu już mineły 3 msc, ale ten czas leci....

Do góry