reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Jestem nauczycielką wychowania przedszkolnego obecnie na urlopie wychowawczym, chciałabym zapoznać się z mamami z moich okolic, aby wspólnie pospacerować z maluszkami lub spotkać się na kawie. Mieszkamy na ulicy chorwackiej. Moja córcia ma już 8,5 miesiąca i potrzebuje kontaktu z innymi maluchami. Chciałabym się opiekować dodatkowo jakimś maluszkiem takim powyżej 2 roku życia, żeby było jak pójść na spacerek (z jednym wózkiem), może ktoś zna kogoś w kto potrzebuje takiej pomocy. Opiekowałam się 26 dziećmi w wieku 3 lat więc dwójka dla mnie to nie problem. Zapraszam do kontaktu, zawsze razniej i milej gdy można z kim się wymienić doświadczeniem, a dzieci na pewno na tym nie stracą, jedynie zyskają. Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedzi, dorota, tatianka i miś

reklama
Rzucam pomysł
Co byście powiedziały na wątek sprzedam, kupię zamienię?

Jestem bardzo za :-) Jeszcze niedawno szukałam śpioszków w rozmiarze 62, ostatecznie zdecydowałam się kupić na allegro (koszty transportu rozłożyły się na kilka sztuk, więc mi się opłacało - wyszło po jakieś 2,5 zł za śpioszki). Ale pewnie jeszcze nie raz będę szukała jakiś ciuszków dla synka, a widzę że wśród wrocławianek sporo starszych dzieci.

witam! jestem mamuśką z okolic różanka, karłowice dokładnie ulica chorwacka szukam mamusiek chętnych do wspólnych spacerków oraz zajęć dla dzieci i wspólnych ploteczek. Mam kochaną córeczkę w wieku 8,5 miesiąca. Jestem przedszkolanką, mam doświadczenie w prowadzeniu zajęć i w przyszłości chciałabym się tym zajmować, jednak na razie chcę poznać okoliczne mamusie. proszę o kontakt sms-em 660-754-199 lub mailem marys6@interia.pl, pozdrawiam, Dorota i Tatianka

Jeden na Braniborskiej przy Askocie i na Nowym Dworze niedaleko hali strzegomskiej.

Co do ciuszków po Kacprze to w tym czasie nosił rozmiar 74/80 i na razie czekam jaki wielkolud tym razem mi się urodzi żebym wiedziała co mi się nie przyda. Na razie mam zimowe rzeczy na rozmiar 62. A sama chętnie bym kupiła coś w tym rozmiarze na lato. Muszę się przelecieć po lumpkach tylko na razie uziemiona jestem.
a do tego na braniborskiej to w jaki dzien najlepiej isc??bo w nast tyg bede w okolicy i chcialabym cos wychaczyc dla dzieci..kiedys tam kupilam pare ciuszkow dla dzieci po 1-2zl ale to po domu...a ten na nowym dworze jak sie nazywa??

No właśnie zapomniałam w który dzień mają dostawy na Braniborskiej. Chyba w środy ale na 100% pewna nie jestem. Ten na Nowym Dworze to jest na ulicy która odchodzi od głównego skrzyżowania w kierunku Astry zaraz obok tego kościoła co się od lat buduje. Nie wiem jak ona się nazywa, koło Rogowskiej. Na przeciwko domu kultury. Tam dostawy zawsze mają w piątki. A i jeszcze jak na Strzegomskiej jest biedronka to z tyłu za nią, przy wjeździe jest komis dziecięcy ale jeszcze tam nie byłam to nie wiem co jest w środku.

ok dzieki kojarze mniej wieej ten lumpek na nowym dworze tzn kojarze ten kosiol to chodzilam obok do szkoly sredniej:-) kurze co do braniborskiej to chyba w srody maja wszystko po 1-2zl(kiedys tak bylo)

Witaj Dora :-) a może pracowałaś w przedszkolu 55 :>,
zapewne sie mijasz z moją szwagierką i teściowa na spacerkach :-) z Fabianem :-)

No właśnie zapomniałam w który dzień mają dostawy na Braniborskiej. Chyba w środy ale na 100% pewna nie jestem. Ten na Nowym Dworze to jest na ulicy która odchodzi od głównego skrzyżowania w kierunku Astry zaraz obok tego kościoła co się od lat buduje. Nie wiem jak ona się nazywa, koło Rogowskiej. Na przeciwko domu kultury. Tam dostawy zawsze mają w piątki. A i jeszcze jak na Strzegomskiej jest biedronka to z tyłu za nią, przy wjeździe jest komis dziecięcy ale jeszcze tam nie byłam to nie wiem co jest w środku.
Koleżanka była i mówi, że starsznie drogo;(

reklama
Do góry