dragonfly.ks
Fanka BB :)
Dzięki za wskazówki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja teraz nic nie uzywam chyba ze widze jakies zaczerwienienia to niewielka ilosc sudokremu bo tez mi powiedziano aby go sposowac w ostatecznosci.hej dziewczyny, co używacie do pielęgnacji pupy maluszka? Podobno bardzo dobra jest zwykła maść z witaminą A, bez żadnych posypek i innych kremów. Co do Sudokremu, to słyszałam, że jest dobry, ale powinno się go raczej używać jeśli dziecko ma podrażnioną lub odparzoną skórkę, a nie do codziennej pielęgnacji.
ja moge polecic gasienice gawedziare u nas byl i jest to hit i krzeselko uczydelko tez jest w uzyciu czesto.A jakie polecacie zabawki dla rocznego dziecka??
A powiedzcie mi czy to krzesełko uczydełko daziecko tam sedzi bokiem do stoliczka???