reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Felidae miałaś rację, ropień na bocznym migdałku:-), ale histeryczka nie dała sobie nic zrobić , a był bardzo duży , cos tam lekarka próbowała zrobić delikatnie ale niestety bo moja nie dała szansy :szok:, ale jak przyjechałyśmy do domu po obiedzie zniknął:-)

dzięki dziewczyny za kciuki nie ukrywam że nie wiedziałam że w takim miejscu może być ropień i sie denerwowałam
odezwę się w miarę możliwości bo jutro jadę nad jezioro a tam kiepsko z internetem i trzymajcie kciuki za lepszą pogodę :-p

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaki

no to kciuki trzymamy :-) za pogodę tym razem hihi :-)
lato z komarami ........przez ten deszcz na razie ich nie widać, ale jak teraz sie ogrzeje to biada nam :|
a Misiek ma odczyny po ukąszeniu jak śliwki :|

Vetka dumny starszy brat wrócił z Chorwacji z obozu i przywiózł zdjęcia z ................dziewczyną. Hmm jaka jestem już stara:-D
Wybieramy się na trzy dni nad jeziorko, mamy dostep do takiego rodzinnego domu wypoczynkowego. Mam nadzieję, ze to małej nie rozburzy rytmu. Z drugiej strony ja mam straszną ochote na chociaz chwilowe wakacje.

reklama
Do góry