reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

wiem ze dam rade.... juz tyle razy sie przeprowadzalam hehe ale to juz bedzie (mam taka nadzieje) ostatni przystanek przed moim wymarzonym domkiem :-)
szukamy 3 pokoi.... cena oczywiscie jak najnizsza hihi ale z tego co widzialam do max ze wszystkimi rachunkami zeby wyszlo 2200.
koleżanka ma mieszkanie do wynajęcia mieszkanie ale 2 pokojowe urządzone całkiem ładnie , w miarę w nowym bloku , autobus pod nosem na samy początku Maślickiej zaraz za Kozanowem

reklama
a co tutaj tak spokojnie? gdzie sa wszyscy? ;-)
ja czekam az dziecko sie obudzi i mykamy na spacerek :-)

Kadia dziekuje! niestety my musimy miec conajmniej 3 pokoje i bardzie od wschodniej strony wrocka bo wtedy blizej do Olesnicy a czesto bedziemy musieli tam sie przemieszczac....
narazie mamy na oku jedno mieszkanie od znajomego :-) co prawda jeszcze go nie widzialam ale slyszalam opis Tescia i jak narazie wydaje sie ze jest fajne.... wiec zobaczymy.... za tydzien bede juz w pl wiec ktoregos dnia podjade do wrocka i je sobie obejrze :-)

Aurelia :p paskudo teraz będę miała wyrzuty sumienia haha :-) Dzięki za spotkanie w parku :-)
spróbuje jutro nas zapisać na wizytę...bo dziś mi juz mózg odmawia współpracy obwody mi się przegrzewają...
Opcja jest taka: albo pojadę znowu na pergole :-) albo zamoczę nogi w misce na balkonie haha i będziemy mieć z młodym prywatny basen. podróż na wejherowską przy tej temperaturze mnie przeraża :|
Zuza-anna kolega w oleśnicy ma 3 pokojowe mieszkanie, jest skłonny nawet je wynająć ale głównie zależy mu na sprzedaży więc jeśli pojawił by się kupiec to po wynajmowaniu

Aurelia mnie ten żar w autobusie zniechęcił...a młody jak wrócił z przedszkola to nie chciał słyszeć o tym by wyjść gdzieś, nawet na balkonie nie chciał sie w wodzie taplać...wolał poganiać w majtkach po domu :-)
No lekko uziemieni teraz przez zmiany w przedszkolu...nie kąłdą ich spać w związku z czym młody jeszcze nie umie sił rozłożyć na cały dzień...

Felidae, a taki zwyczaj, że dzieci w tym wieku nie kładzie się spać? Chodzi do grupy czterolatków, tak?

Mój nie ma jeszcze dwóch lat, a już pozbył się drzemki w ciągu dnia:(

Felidae dzieki ale wiesz jak to jest jak mieskzanie jest wystawione na sprzedaz... nigdy niewiesz kiedy bedziesz musiala sie wyprowadzic i trzeba udostepniac na prezentacje... a ja nie moge sobei pozwolic na tak niepewnosc ale dzieki za oferte :)

a my wczoraj bylismy na plazy i Mala poplywala sobie i miala frajde :D
a wlasnie do kiedy dziecko potrzebuje spac w dzien? bo moja to juz jak w zegarku g.12 i ona idzie lulu ;)

hejka:) my juz powrocilismy z nad morza w niedziele wieczorkiem.pogoda dopisala dzieciaki opalone i zadowolone. Podroz nad morze koszmar jeden wielki korek ale za to powrot bajka:-)

witam nowe mamusie:-)

Zuza a gdzie teraz mieszkasz jak mozna wiedziec??i czemu tylko na rok mieszkanie potrzbujecie?potem domek wlasny tak??

Takhisis wspolczuje ze Cimlody nie spi w dzien.u Nas 11 max 11.30 i Kacper spi nawet 3 godz zalezy od dnia. a jak Ci spi w nocy?od ktorej do ktorej??je w nocy jeszcze??

Felidea nie wiesz czy jakies nowe stawki oplat za przedszkole weszly??bo cos mi sie o uszy obilo?Maja tez idzie teraz do 4 latkow i nie maja juz spania/lezakowania w dzien...

reklama
Gie-oska super ze urlop nad morzem Wam sie udal! :-) my zaczynamy wakacje dopiero od piatku (albo za tydzien bo narazie jest zamieszanie i jeszcze nie wiemy na co sie zdecydowac...) ale nasze plany padly :-( mielismy jechac do Swinoujscia na tydzien i tak bardzo sie cieszylam bo myslalam ze spotkamy sie ze znajomymi a tu wlasnie wyszly nowe zawirowania i nie jedziemy...
My aktualnie mieszkamy jeszcze w Holandi ale ja juz marze o powrocie do PL ;-) a mieszkanko na rok bo budujemy domek pod Wrockiem wiec zgadlas :-)
kurcze myslalam ze takie Maluchy w przedszkolu jeszcze lezaczkuja... moja jak narazie to jak sie nie przespi w dzien do od g.17 chodzi juz zakrecona haha

brrrr.... ale mam piekna burze za oknem! ciemno sie zrobilo, leje i tylko flesze sie pojawiaja ze nie wspomne o efektach dzwiekowych ;-)

Do góry