reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie :-)
My mielismy przez caly dzien sloneczko ale mi tam zimno bylo. Bylysmy na bujaczkach to normalnie mnie telepalo, a Madzia jak sie bujala to faje do pasa miala. Dzieki dziewczyny za wskazówki. To forum juz wyczailam wczesniej, ale dzieki Feliadae.
Asia na kiedy masz termin? i jak tam melenstwo?
Gie-oska miejmy nadzieje ze pogoda wam dopisze. A w jakie miejsce jedziecie nad morze?
Ja po calym dniu padam, szperam troszke w internecie pewnie niedlugo bede szykowala sie spaciu. Pozdrawiamy miłe panie i do jutra !

reklama
teraz to jakoś parno strasznie i gorąco się zrobiło.
Ledwo do domu doszłam z zakupów :(

Stokrotko
mam termin na 8 września, ale pierwszego mam już mieć cc.
Więc za równo 3 tyg będzie już malutka ze mną. Już się nie moge jej doczekac

Asiu to pierwsze maleństwo? Juz niedługo malusia bedzie z wami i wszystko wywróci sie do góry nogami :-) A wogole jak przechodzisz ciaze? U mnie bylo ciezko, bo okropnie puchlam, chodzic nie moglam i pare razy wyladowalalm w szpitalu bo ciaza była zagrozona.
Kadia a ty do kiedy nad morzem? Mże pogoda sie poprawi, u nas nadawali dzis deszcz ale jak narazie jeszcze nie dzieki Bogu nie pada.
Moja Madzia poszla spac, a ja mam chwilke odetchnac. Jak ona jest zmeczona to tak mnie denerwuje ze normalnie brakuje mi cierpliwosci... zastanawiam sie z kad inne mamy maja tyle cierpliwosci i czulosci do swoich dzieci? Jej marudzenie porównuje do miałczenia kotka :-D Wyspi sie i bedzie grzeczna.

oj Stokrotka, raz się ma a raz nie :-) takie życie...Michał zaczyna latac jak nakręcony, albo strasznie złośliwy się robi, czasem minie chwila nim sobie policzę, że nie śpi np pd 5 i już jest zmęczony a nie niegrzeczny ...więc i kara sie po drodze trafi...:-( nie lubię takich wpadek ;-(

reklama
Do góry