reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no faktycznie przez ponad 19 miechow jego zycia moglam sie juz przyzwyczaic :) ale ja i tak wstawac musze bo Oliver do szkoly jedzie i ja czasem tez pracuje :))))

alescie sie rozpisaly :D

Anetka a Twoj maz Amerykanin czy Polak? i jak tam polska?

aj my dzis bardzo pozny obiad mamy ale na szczescie obiado kolacje mezus gotuje wiec ja sie relaksuje :D jutro niesttey musze podjechac do pracy ale pozniej 3 dni wolnego!!!! ihaaaaaaaaa
w poniedzialek jedziemy poogladac psiaka do hodowcy moze zaplacimy juz depozyt i za jakies 2 tygodnie bedziemy mogli go odebrac :)))

alescie sie rozpisaly :D

Anetka a Twoj maz Amerykanin czy Polak? i jak tam polska?

aj my dzis bardzo pozny obiad mamy ale na szczescie obiado kolacje mezus gotuje wiec ja sie relaksuje :D jutro niesttey musze podjechac do pracy ale pozniej 3 dni wolnego!!!! ihaaaaaaaaa
w poniedzialek jedziemy poogladac psiaka do hodowcy moze zaplacimy juz depozyt i za jakies 2 tygodnie bedziemy mogli go odebrac :)))
siemasz cioteczki ...:-)Polak mały...:cool2: a Twó mąz AMERYKANIN bo widac po malutkiej:tak:;-) w Polsce dobrze tylko tęsknie za męzem:-( kurcze troche tu zimno i czekamy na pogode:tak: My dopiero wstaliśmy:szok::-D z Barusiem:cool2: a jak Domisiu poznalas się ze swoim męzem??? pozniej będe buziaczki;***

Ostatnia edycja:
Pawimi, Anetka te forum to chyba nigdy nie bylo tak intensywnie zapisywane ;-)
To was sobie troche poczytalam i sie przy okazji posmialam, teksty macie dziewczyny niesamowite :tak:... zycie ruszylo na mamach z USA.

Domiska daj znac jak tam z psiakiem wyszlo. Zazdroszcze meza, mnie tez by mogl obiad ugotowac. Wyslij go UPS do NY odesle spowrotem nocna poczta;-). A tak powaznie moj to tylko grilla czasem zrobi. A mialam sie zapytac czy wy suczke czy siusiaka chcecie?

Pawimi Domiska ma goldena suczke i teraz jeszcze poluje na mastifa angielskiego.

Ide robic jakies sniadanie, bo mi dzidzius w brzuchu burczy. Milego dnia dziewczyny.

reklama
wama - czasem trzeba rozruszac towarzystwo :-D trzeba bylo dolaczyc wczoraj a tak to nowa kolezanka sie czula samotna;-)
tak mi sie wydawalo ze domiska ma pieska, bo go widzialam na fotkach:-) moj tez czasem gotuje...a teraz to nawet sprzata i zaraz bedzie sniadanko podawal...kawke juz mam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry