Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale jak widac wiele osob nie ma albo porownania albo po prostu specjalnych wymagan stad sa w stanie zadowolic sie tym co oferuje rodzimy rynek. 
haha:-):-):-) a ja wszystkim odradzam Graco i tym podobne wozki jak tylko moge, dla mnie to ostatnia kategoria wozkow i niestety moim prywatnym i smiem odwaznie twierdzic doswiadczonym ;-) zdaniem w tej akurat dziedzinie amerykanie sie nie nauczyli jak powinien wygladac a co wazniejesze funkcjonowac porzadny pojazd dla malucha.no ale jak widac wiele osob nie ma albo porownania albo po prostu specjalnych wymagan stad sa w stanie zadowolic sie tym co oferuje rodzimy rynek.
owlrene pomysle o zmianie zawodu jak moje ubezpieczenia przestana przynosic mi dochod
dusia ten caly babies r us jest dosc drogi wiec nawet z tymi znizkami bardziej oplaca sie kupic na necie zwlaszcza ze jeszcze tax lokalny dochodzi ktorego nie ma kupujac w internetowych sklepach.

). sztywne, sztywne i jeszcze raz sztywne. Natalka spi pod duzym kocekiem zlozonym na pol i do tego uszyty pokrowiec. tak wiec i cieplo i przyjemnie i mozna dzieciatko utulic 

.