Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Teraz wiem co mi jest i juz tak bardzo sie nie denerwuje, ale jest to bardzo nie przyjemne.
szkoda ze sie z nim wczesniej nie skontaktowala przed tym jak z mezem rozmawialam bo dostalabym jej numer a tak to mlody nie zagladal juz pozniej do fb i nawet nie wiedzial ze ona numer swoj mu przekazala dla mnie mojemu mezowi tez nic nie powidzial....dopiero w niedziele jak juz mialam wracac zobaczyl ze ona mu napisala , zreszta poklocili sie z moim mezem i mieli caly weekend wojne na noze jak jeszcze nigdy nie bylo miedzy nimi... o jakas glupia gre na XBoX...no coz...moze next time bedziemy madrzejsze i spotkanie dokladnie zostanie dopracowane a nie tak na slowo w powietrzu i umowmy sie...pod krzakiem numer "x" na manhattanie. Ja do dzis do Dominiki nie dzwonilam bo nie mam jej numeru :-( przepadl z telefonem. Zaluje ze nie poinformowalysmy tez dokladnie mezow i nie zostawilysmy naszych telefonow z nimi, gdybym wczesniej pomyslala moj maz mialby numer do dziewczyn i moglabym smialo dzwonic. Nauczka, aczkolwiek milo czas spedzilam i bardzo niespodziewanie.