reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie ze Stanów

przepraszam że wcinam wam sie w rozmowe ale odkad zaszłam w ciąże mażyłam tylko o jednym a mianowicie o Snickersie do kanapek. Tylko że w Polsce już go nie sprzedają:szok::angry::szok: napiszcie mi czy sa one dostępne u was? nie jadłam go już od skonczenia podstawówki, a marze o nim od tak dawna. Dzięki

snickers do kanapki?? to chyba nie tak, bo snickers to jest zwykly orzechwy baton oblany czekolada, dosc ciezki zreszta....i z tego co wiem w pl jest dostepny jak najbardziej. Moze ty masz na mysli taka czekolade w pascie/sloiku do smarowania chleba?? Nutella badz innej firmy....zreszta jedno i drugie u nas jest:-)

Dib2
na pewno ma na mysli krem do kanapek "Snickers"... :tak::-D
zdj_mini_4f9d611773b382280ec30c4d6318e196

U mnie w sklepach nie ma tego kremu :no::no: ale za to jest Nutella :tak::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
nie znam zupelnie tego kremu i nawet nie wiedzialam ze snickers sie pod czyms takowym podpisuje, tez u nas jest tylko nutella i inne mniej znane:-) natoniast snickers zawsze kojarzy mi sie z batonikiem :-D

mniam ja Nutelle pamietam i uwielbiam i nawet w stanach jest wiec nadal uwielbiam!:D

aj my niedawno wrocilismy do domku z terenu :d slonce nam tak przygrzalo ze ja dziekuje :D doslownie palilo skore a jeszcze to jestesmy prawie 2000m n.p.m. robi swoje :D
wybawilis,my sie wyhustalismy w parku bylismy pozniej na zakupy i w koncu do domku :D
milo dzionek minal :D

a co tam u was kobietki ?

u nas tez dzis spiekota nieziemska:-) no w sumie w koncu bo po tej zimie to myslalam ze juz nie bedzie nigdy ciepla ha ha...

A u mnie leje, slonce swieci i znow leje. Wilgotosc duzo, wiec wszytsko sie do tylka klei:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ostatnio byl z jeden dzien takiego polskiego lata, ale sie skonczyl:wściekła/y:.
Ach ta pogoda:-):szok:
Wstawilam zdjecie Natalki

Ostatnia edycja:
Kasiek fotki sliczne ta ostatnia jak i wszystkie wczesniejsze. :tak:

W NY drugi dzien lata, normalnie lalo od poczatku czerwca, a teraz wreszcie swieci slonko, ciekawe tylko jak dlugo bo juz na wieczor zapowiadaja burze, wszystkie truskawki mi w ogrodku pognily.:-(

Jakies plany na wakacje ???

reklama
Wama no wlasnie jakies plany wakacyjne ? myslicie by gdzies sie wybrac? moze do mnie?:D

mi sie marzy znowu floryda.. pojechalabym achhhh nie wiem jak finanse pozwola, no i moze rodzice po wakacjach przyleca wiec trzeba planowac pod tym katem tez;D

u nas ciagle upaly uf.. ale dzis przez 10 min padalo.. za to jak! jakie olbrzymiiiiie krople :D bardzo cieplutko bylo taki mocny letni deszcz mmmm :D

teraz mezus drzemke sobie ucina przez jakies 20 min i pozniej pewno wyruszymy na miasto do sklepu itd..aj jak ja llubie miec wolne :D

aco u wasd kobitki i dzieci?

Do góry