reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
ale wam dobrze grrrr ja tez chce jakas kobitke tu gdzies blizej!!! albo moze ktoras by mnie odwiedzila??

Pawimi lobuzie ty mialas odwiedzic CO i co?:D dupcia blada ciagle cie tu nie ma

a moze kiedys zorganizujemy jakies spotkanko wspolne!? co wy na to?:D

Domiska chyba Canade znowu w tym roku zaliczymy. Nie wiem dokladnie ale gdziekowliek to bedzie, musimy dotrzec tam samochodem, a do CO to jednak chyba za daleko ;)

Moze Ty NY odiwedzisz??? zapraszam :)

Kasiek niestety mieszkam w samym NY, a dokladniej na Long Island, sumie to juz nie miasto tylko stan ale bardzo blisko miasta. Do Lake George troche mi daleko, ale polecam miejsce bo bardzo fajne. A wiecie juz ktory osrodek?

reklama
Witaj Marta! Czesc dziewczyny!

Ja wlasnie zakonczylam dlugi weekend i jestem strasznie zmeczona :cool2:Marza mi sie wakacje - dlugie, prawdziwe, z plaza i kompletnym nierobstwem. A poki co to wzielismy z mezem wolne w zeszlym tygodniu, synka odwiezlismy do zlobka a sami wybralismy sie na randke po raz pierwszy od 8 miesiecy :-) A synek co? Tego dnia wlasnie zaczal zaczkowac jak go mama nie podgladala i nie sprawdzala co godzine :-p

Do góry