MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Hehehe, dokładnie. Bez względu na porę roku, dnia i nocyto ja chyba jestem jakaś inna.. mnie się zawsze chce jeść![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hehehe, dokładnie. Bez względu na porę roku, dnia i nocyto ja chyba jestem jakaś inna.. mnie się zawsze chce jeść![]()

wcina je "na chomika" , przednimi ząbkami i potrafi sporą garść opędzlować za jednym posiedzeniem;-)aphOdp: Mamusiu, co dziś dobrego zjemy ?
ooo nie wiedzialam. A radzi sobie jakos z gryzieniem tego? Robert takich rzeczy raczej nie rusza, ale musze sprawdzic, moze prawie. tym bardziej, ze siedzi teraz w piaskownicy calymi dniami, lapki brudne pcha do buzki, wiec nie trudno o jakies cholerstwa.![]()

wcina je "na chomika" , przednimi ząbkami i potrafi sporą garść opędzlować za jednym posiedzeniem;-)![]()