reklama

Mamuski grudniowe

A tutaj cos na piatkowa oslode :-). Zrobione na szybko, wiec wyglada jak wyglada :), tesciowa mi wczesniej biszkopt upiekla, przelozylam kremem, posypalam, humorek mozna sobie poprawic :-)

Ostatnia edycja:
reklama
reakcja mojego meza byla podobna, bo mu zdjecie wyslalam przez telefon, a on w pracy :-), dzis mam atak glodu, ale to chyba ze stresu czy co, po badaniach mnie mdlilo, a teraz bym zjadla wszystko

Wybaczcie dziewczyny ale tyle stron produkujecie na dzien ze Was nienadrobie :(

Ale mi ciezko ostatnio,oddychac nie moge,jak przejde sie troche to brzuch sie napina, o bezsennosci nie wspominajac, czuje sie jak toczoca sie kula. Juz tak bym chciala zeby Malenstwo bylo po drugiej stronie brzuszka ehh....ale niech posiedzi jeszcze troche,jak juz wymeczylam sie tyle m-cy to te 3-4 tyg wytrzymam jakos jeszcze :)
W poniedzialek mam wizyte u gin to moze jakies pozytywne info mi przekaze :)

Lilith dresik cudny, kupuj bo Oleńce będzie w nim ślicznie:-)
mummy3 no wiesz Ty co? Takie pyszności tu pokazujesz a mi już dosłownie język do tyłka uciekł:wściekła/y:Od paru dni jestem na głodzie słodyczowym czego nie było od początku ciąży:tak:
uciekam spać,papa:happy:

reklama
Lili oj slodziutkie to ubranko:rofl2:

Majja to chociaz przypominaj raz na jakis czas jak daleko juz jestes;-)

Mummy3
no u Was to napewno wszedzie sa;-) u nas tez ich wlasciwie duzo, ale najczesciej polaczone z rozowym kolorem, a jak juz sa biale to z kokosowa posypka:sorry2: znalazlam w NL duza paka za 6 e, ale za przesylke chca 9e, przesylka w sumie 9e tez do zaplacenia przeciez, ale wkurzam sie, ze to wiecej niz same te slodkosci:sorry2: no nic zostalo mi jeszcze pare marketow do sprawdzenia moze sie uda:sorry2:

U nas wysyla sie kartki i jak goscie przychodza daje sie paczuszke specjalnych cukierkow z jakas ozdoba;-) robia mi to na zamowienie, a ja dodatkowo robie pare koszykow ze slodkosciami;-) No to teraz znowu drzewka dostaniecie????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry