reklama

Mamuski grudniowe

reklama
oj dziewczynki właśnie o takie konkrety mi chodziło, dziękuję na pewno coś wybiorę z tego co mi poleciłyście:-)
Noukie udanej imprezy, a jeśli chodzi o hot dogi to zrobiłaś mi takiego smaczka na nie, że dziś na kolację będą obowiązkowo:tak:
bulkaasia wiem, że to nieprzyjemne uczucie, ale już jutro nie powinnaś pamiętać, że miałaś jakąś szczepionkę:-)

Bakusiowa używałam tego żelu poporodowego Musteli, ale sama nie wiem, czy to taka rewelacja. Mi się wydaje, że tak jak u kogoś skóra ma tendencje do rozstępów, to będzie je miała czy czegoś się do tego używa czy nie. I tak samo z regeneracją tej skóry po porodzie. No i nie oszukujmy się, z niczego nie ma nic, jak się nic nie będzie ćwiczyć to ani ciało, ani skóra same do formy sobie nie dojdą.

cześć dziewczynki dawno nie pisałam, podczytuje was tylko :)
coraz bliżej mamy do godziny 0 :)
ja wczoraj spakowałam torbę do szpitala, jednak mam jedna a nie dwie jak planowałam.. tylko dzidzie mam w jednym rzędzie a reszta jest moja itp
ja w sumie czuje sie dobrze, czasami mam uczucie jak bym miała dostać okres i w sumie tyle.
Była u mnie położna wiec mnie troszkę uspokoiła.
Wczoraj napisałam plan porodu może mi sie przyda, będzie z papierami do szpitala.
mój ładnie pcha nogi pod żebra, dzisiaj coś wyjątkowo ;/ a planuje iśc na urodziny brata eh.. w końcu ost wypad bez wyrzutów sumienia :)

3mam za was wszystkie kciuki i uważajcie na siebie

Witam wszystkie grudniowe mamuśki, jestem tu nowa, termin porodu mam na 19. grudnia, mam nadzieję, że mnie tu zaakceptujecie, leżę od 6 tygodni i strasznie się nudzę, pozdrawiam

Misia ja polecam tak jak Noukie tusz Diora Iconic, ale on jest bardziej podkrecajacy i niz pogrubiajacy. Ja mam dosyc geste rzesy i potrzebuje je tylko troche wydluzyc i podkrecic i jestem w 100% zadowolona z efektu tego tuszu. Wart swojej ceny.

eni_ witaj !!! wspolczuje lezenia, ale juz niewiele ci zostalo

cinamona dzięki za powitanie, już niewiele zostało i najprawdopodobniej do terminu nie wytrzymam, tak mi gin mówiła, jestem na lekach (fenoterol i inne), ale to leżenie jest strasznie, jestem dość aktywną osobą 'byłam', a teraz tylko do toalety chodzę i raz dziennie prysznic, to wszystko, masakra, tylko laptopa mam pod nosem i pilota ale ile można, już nie mogę się doczekać rozwiązania, ale wiem że im dłużej dzidzia w brzuszku tym lepiej......

ankka02 oj kochana jeśli chodzi o ćwiczenia to ja uwielbiam i będę napewno, zresztą jakoś do końca 6 m-ca ćwiczyłam w domu ;-) ale trzeba jakoś jeszcze wspomóc regenerację skóry, i dlatego rozglądam się za czymś skutecznym, mam jeszcze to szczęście że rozstępy do tej pory nie zagościły a moim ciele ;-) Będziemy się wspierać i wszystkie na wiosnę już laseczki będziemy :-)

Eni witaj! Nie zazdroszczę leżenia ale już dużo nie zostało więc cierpliwości i dużo zdrówka :-p

reklama
Dzień dobry zaglądam dopiero teraz na chwilke rano poszlam z mala na zakupy dokupić rozek o ktorym kompletnie zapomnialam i przy okzaji Nastce kupilam golif-tunike i nowe rajtuzki żeby nie bylo tylko dla siostry później zprzątnie goście obiad i tak mnie zeszlo zaraz jeszcze musze umyć całe lóżeczko i obleke pościelą będzie do soboty mam nadzieje czekalo na malutką pozdrawiam was miłego weekendu zajrze jak zrobie z lóżeczkiem i wypiore rozek bo czas ucieka a ja z moją sklerozą poźniej nie zdążę:eek: Buziaki w brzuszki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry