clodi
Fanka BB :)
ankka mój maluszek też zawsze jak usłyszy swojego tatusia to od razu zaczyna fikać i próbuje przebić się przez brzuch jak by chciał się bawić
Co do przytulanek to mi w ogóle nie szkoda męża, ja też cierpie i przeżywam to samo więc spróbował by cokolwiek powiedzieć. Przed ciążą przerwy w przytulankach mieliśmy max 2 dni, lub na czas okresu, ale dla dzidzi warto odstawić tę przyjemność.
Co do przytulanek to mi w ogóle nie szkoda męża, ja też cierpie i przeżywam to samo więc spróbował by cokolwiek powiedzieć. Przed ciążą przerwy w przytulankach mieliśmy max 2 dni, lub na czas okresu, ale dla dzidzi warto odstawić tę przyjemność.
Mam plan dziś spakować torbę do szpitala, bo ginka mi palcem pogroziła, jak jej powiedziałam, że mam naszykowane rzeczy do spakowania w torbę
No i przytulać się i czekać na rozpoczęcie akcji :-)
Dla naszych pociech naprawdę wiele możemy znieść
A to nie ma narzędzi, bo na robocie zostały, a to późno wraca z pracy, a to odpoczywa, no bo tez przecież musi... Zawsze coś
i ta pierwsza noc w domu była okropna, ale to nie na teraz. Dziękuję za gratulacje i niestety Was nie nadrobię. Dziękuję dziewczynom za troskę i pośrednictwo w przekazywaniu wieści. Postaram się zajrzeć do Was jak najszybciej a póki co idę opatrzyć sutki bo Antosiek do krwi je niestety pogryzł 

Mam tego mały sklep i to tylko ciuszko newborn i 0-3 m-ca. Chyba przesadziłam