reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Agus_86 Nie bedzie tak zle:-),to tylko 10 dni ,a potem zwariujesz bo nastepne bedzie 9miesiecy :tak: .Ja 31mar-1 kwietnia faktem jest ze lepiej juz wiedzec ;-) trzymam kciuki .

madlen79-Nie czekam chyba sie boje :-D 1 kwietnia od owulki bedzie 14 dni to chyba dobry czas na test ?
Ale czuje po kosciach ze zostane u was hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agus_86 Nie bedzie tak zle:-),to tylko 10 dni ,a potem zwariujesz bo nastepne bedzie 9miesiecy :tak: .Ja 31mar-1 kwietnia faktem jest ze lepiej juz wiedzec ;-) trzymam kciuki .
Kochana,masz całkowitą rację, ja też wariowałam w 1 ciąży,jak miałam w perspektywie 9 miesięcy czekania.:szok:
Ale wtedy to już jest też troszkę inne czekanie, inne uczucia,obawy, myśli itp. Zresztą każda kobieta przechodzi ciążę na swój indywidualny sposób,czego mogę życzyć,to tylko,aby ten okres był spokojny i bezstresowy.:tak:

madlen79-Nie czekam chyba sie boje :-D 1 kwietnia od owulki bedzie 14 dni to chyba dobry czas na test ?
Ale czuje po kosciach ze zostane u was hihihi

pewnie że dobry czas :) masz przeczucia? super, oby się potwierdzily . ja od wczoraj mam napięcie w piersiach i w brzuchu, ale możliwe że to również na okres..10 dni i się dowiem

reklama
Za wszystkie "testujące" trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&& a potwierdzonym mamusiom szczerze gratuluję :) będę tu do Was zaglądać mimo, że już do Was nie dołączę :) teraz odliczam dni do owulacji :) tj. 14 kwiecień :) :) :) Buziaczki dla Was :*

chociaż tak teraz sobie obliczyłam, że być może jeszcze się załapię na grudzień :) :) :) końcówka ale zawsze :) tak bardzo bym chciała :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry