to trzymam &&&&&& aby udalo sie !!!! ;-)chociaż tak teraz sobie obliczyłam, że być może jeszcze się załapię na grudzień![]()
![]()
końcówka ale zawsze
tak bardzo bym chciała
![]()
kinga masz racje..ale i tak podziwiam za cierpliwosc

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to trzymam &&&&&& aby udalo sie !!!! ;-)chociaż tak teraz sobie obliczyłam, że być może jeszcze się załapię na grudzień![]()
![]()
końcówka ale zawsze
tak bardzo bym chciała
![]()

trzymam tez kciuki :-) i pracowac w owulke cala nocchociaż tak teraz sobie obliczyłam, że być może jeszcze się załapię na grudzień![]()
![]()
końcówka ale zawsze
tak bardzo bym chciała
![]()
najlepiej caly weekend maz zadowolony i ty goko tez 
.Zobacze czy mi sie sprawdzi to ci napisze.;-)goko- patrze na suwaczki twoje nasze dzieci to z tego samego roku sa 2006 czy sie myle ?

Widze ze mnie namawiasz na ten test hihi oki jutro kupie i z rana nastepnego dnia lece do tauletyKinga mi pozytywny test owu wyszedl w 17dc,a 28dc blada kreska na tescie ;-),ledwo widoczna ale byla![]()

.
&&&&&&&&&&&&& za II krechy jutro !!!
A wiec tak jestem po tescie !!!!!!!!!!!!!! I jeszcze raz sie witam z grudnioweczkami ."2 Ladne Krechy :-):-):-):-) i wcale nie slabe puzniej wrzuce foto no to teraz 8miesiecy zostalo o matko za dlugokinga&&&&&&&&&&&&& za II krechy jutro !!!
z rana mnie nie bedzie,ale pozniej zajrze ;-)
a teraz juz musze uciekac bo M.chce kompa
dobranoc ;-)
i pamietaj,ze test przed terminem @ niekoniecznie musi wyjsc..czasami sa II krechy dopiero w terminie albo i po terminie @..mi jakos tak szybko testy wychodza..,wiec jakby co..to nie lam sie..bedziemy ztoba czekac do terminu @,a wlasciwie na jej brak![]()

.