reklama

Mamuski grudniowe

reklama
chociaż tak teraz sobie obliczyłam, że być może jeszcze się załapię na grudzień :) :) :) końcówka ale zawsze :) tak bardzo bym chciała :)
trzymam tez kciuki :-) i pracowac w owulke cala noc :-D najlepiej caly weekend maz zadowolony i ty goko tez :zawstydzona/y::tak: .Zobacze czy mi sie sprawdzi to ci napisze.;-)
No patrze wlasnie 14 -15 to weekend

goko- patrze na suwaczki twoje nasze dzieci to z tego samego roku sa 2006 czy sie myle ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kinga :-D &&&&&&&&&&&&& za II krechy jutro !!!
z rana mnie nie bedzie,ale pozniej zajrze ;-)
a teraz juz musze uciekac bo M.chce kompa
dobranoc ;-)
i pamietaj,ze test przed terminem @ niekoniecznie musi wyjsc..czasami sa II krechy dopiero w terminie albo i po terminie @..mi jakos tak szybko testy wychodza..,wiec jakby co..to nie lam sie..bedziemy ztoba czekac do terminu @,a wlasciwie na jej brak :tak:

jak ja robiłam test to mi wyszedł najpierw bardzo słabo tzn ta druga kreska prawie jej nie było a robiłam 1 dzień po spodziewanej @ a tydzień później to obydwie kreski były tego samego koloru

retyyy jak was tak słucham to sie strasznie nakręcam :P
wczoraj nawet miałam ochote sobie przynieść moj głęboki wózek bo sie stęskniłam :D

Kinga: a kiedy miałaś pierwszy dzien ostatniej miesiączki?
mi wychodzi ze powinnam dostac okres w poniedziałek
dzisiaj w nocy bolał mnie brzuch, ale nie tak jak na okres, na okres boli mnie bardziej, sama nie wiem ;p ogólnie jestem w kropce bo po ostatnim porodzie w moim organizmie wszystko sie pozmieniało, nie odczuwam różnicy w czasie cyklu, w kazdym dniu jest tak samo ;p i jak tu rozpoznac dni płodne ;[;[

kinga :-D &&&&&&&&&&&&& za II krechy jutro !!!
z rana mnie nie bedzie,ale pozniej zajrze ;-)
a teraz juz musze uciekac bo M.chce kompa
dobranoc ;-)
i pamietaj,ze test przed terminem @ niekoniecznie musi wyjsc..czasami sa II krechy dopiero w terminie albo i po terminie @..mi jakos tak szybko testy wychodza..,wiec jakby co..to nie lam sie..bedziemy ztoba czekac do terminu @,a wlasciwie na jej brak :tak:
A wiec tak jestem po tescie !!!!!!!!!!!!!! I jeszcze raz sie witam z grudnioweczkami ."2 Ladne Krechy :-):-):-):-) i wcale nie slabe puzniej wrzuce foto no to teraz 8miesiecy zostalo o matko za dlugo:szok::-D:-D.

krolewnazmarcepana- Testuj !!! Ja juz takiego wozka ,dlugo na oczy nie widzalam 6 lat , chyba ze u kolezanek :-) i w internecie :-D

reklama
hej witam dziewczyny. Czytam i myślę sobie że może do Was dołączę. ja mam dostac @ w niedzielę, oczywiście nie chcę żeby przyszła. od początku tego tygodnia strasznie boli mnie brzuch, głównie jajniki ( lewy) czy któraś też tak ma lub miałą. Powiem też że od 5-9 dnia cyklu brałam clo, a pożniej od 16 duphaston. Chciałabym u z Wami zostac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry