Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak bylam ze starszakiem w ciazy to wlasnie w 40tc + 2 dn zaczelam rodzic po przejsciu chyba ze 100 schodow albo i wiecej bo zrobilam dwukrotny kurs na V pietro oraz dwukrotny kurs na IX pietro takze probujcie dziewczyny u mnie zadzialalo i w nocy zaczely mi odchodzic wody.ja herbaty z liści malin nie piłam, ale ona podobno nie jest na przyspieszenie porodu tylko wpływa na mięśnie macicy - aby poród był krótszy, sprawniejszy
m skręca jakąś lampe zaraz sie kladziemy do łózka jak chodzi o przyspieszenie porodu to ja pamiętam z I ciaży jak leżałam w szpitalu i byłam już w 7 miesiacu masowałam sobie brzuch co często robilam i zauważyl to lekarz który mnie opierdzielil że nie wolno brzucha masować bo skurcze wywołuje taki masaż nie wiem ile w tym prawdy bo masowałam brzuch w I ciąży i teraz też ale słyszałam to od kilku lekarzy
swoja droga z porodami powinno być tak ze w dniu przewidywanego porodu powinno sie rodzić i koniec a nie żadne przenoszenie wtedy wszystko łatwiej mozna byloby rozplanować i nie czekac i czekać
na przyspieszenie nie liczę, wiadomo nie ma żadnego cudu