No to wstalam 
Warzywa na salatke sie gotują, córa szarlatanica sie bawi, reszta spi...
W nocy maz latal do niej chyba z 4 razy...ehh
Dzis tez zapowiada sie zabiegany dzien, ale dzis maz bedzie mial najwiecej wkladu, bo bedzie robil ciasto na pierogi i uszka i troche polepi
Ja dzis robie sernik i nikomu nie dam sie tknac do niego. wczoraj robilismy blok czekoladowy i oczywiscie za duzo osob mialo swoja wene i nie wyszedl jak nalezy....
I jeszcze z rana wscieklosc mnie ogarnela bo mi sie biale lamki z choinki sfajczyly
ehhh
Milego dnia, juz myslalam, ze po wczorajszych bolach dzis na porodowce wyladuje, ale sie uspokoilo, takze zaciskam dalej nogi
Warzywa na salatke sie gotują, córa szarlatanica sie bawi, reszta spi...
W nocy maz latal do niej chyba z 4 razy...ehhDzis tez zapowiada sie zabiegany dzien, ale dzis maz bedzie mial najwiecej wkladu, bo bedzie robil ciasto na pierogi i uszka i troche polepi

Ja dzis robie sernik i nikomu nie dam sie tknac do niego. wczoraj robilismy blok czekoladowy i oczywiscie za duzo osob mialo swoja wene i nie wyszedl jak nalezy....

I jeszcze z rana wscieklosc mnie ogarnela bo mi sie biale lamki z choinki sfajczyly
ehhhMilego dnia, juz myslalam, ze po wczorajszych bolach dzis na porodowce wyladuje, ale sie uspokoilo, takze zaciskam dalej nogi

położyłyśmy się do łóżka o 22, jakoś po północy karmiłam małą na śpiucha, potem koło 4 próbowałam ale spała jak zabita, dopiero koło 7 trochę pociągnęła a przed 9 odciagnęłam jej mleczko i poszłam się kąpać. Wydoiła 100 ml w trymiga, musiałam dociągać po prysznicu, bo by się przykleiła do cycka i memlała, a tak to dopiła 30 ml i znowu przysnęła.
i sałatki chyba będą do robienia, ale generalnie całość ogarnia teściowa. 

Nie miałam czasu wcześniej. Idę was poczytać, bo tu widzę jakiś Zonk wyskoczył z mummy3