Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale profilaktycznie mamy stosować szeroki pieluchowanie przez miesiąc, a na potem zalecił chustowanie 

takze moze sie zaczac, ale nie musi. Dzis mi jeszcze siostra napisala, ze cos te moje dzieci maja u mnie za dobrze w brzuchu, bo wcale sie na swiat nie pchaja

choćmiałam rażenie, że jej życie jest jak pączek w lukrze, jakby wiecznie jechała na mega dawkach Prozac`u, ale w sumie cała ta jej historia była spójna, nie było jakichś w niej nieścisłości... Raczrj miałam wrażenie, że z uporem maniaka wycina z życia złe momenty, kłótnie - jakby nie istniały, że to wypiera...
Jakbym była trollem to na pewno nie chciałoby mi się wypisywać takich historii, no chyba że to jej sposób na poradzenie sobie z jakimś dużym problemem emocjonalnym, bo normalne takie zachowanie nie jest. W każdym razie ostrzegły nas dziewczyny z innych wątków i po ich wpisach mummy3 znikła, zmieniła opis, sygnaturę itd., teraz już została zbanowana zdaje się.