betiks
full time mummy :)
Liwus śliczne te pieluszki
My też zaplanowaliśmy zakup za becikowe dla małego :-) Te chyba tańsze ciut albo w podobnej cenie co z pupus. Ja patrzyłam też te z Bobolider, ale mają te same modele, ale droższe, więc u nich się nie opłaca. Rozglądam się też za jakimś używanym pakietem. Zawsze to jednak byłoby taniej, ale na pewno się na nie zdecydujemy, bo tych pampków idzie i co dzień reklamówka do śmieci, a że my nie mamy swojego pojemnika (bo właściciel mieszkania się nie zdecydował), więc wozimy do śmietnika tam gdzie wcześniej mieszkaliśmy.
Basia jakbym słyszała moją mamę
Też ciągle pytała się co jeszcze może zrobić, albo kiedy planuję urodzić, tak jakby to ode mnie zależało
Ale że ona maniaczka komputerowa uzależniona od Farmeramy, więc siedziała całymi dniami niemalże przy kompie, więc miała prawie jak u siebie
I jak w niedzielę wyszliśmy ze szpitala, to ona we wtorek już wróciła do siebie
Z ulgą dla nas obu chyba 
My też zaplanowaliśmy zakup za becikowe dla małego :-) Te chyba tańsze ciut albo w podobnej cenie co z pupus. Ja patrzyłam też te z Bobolider, ale mają te same modele, ale droższe, więc u nich się nie opłaca. Rozglądam się też za jakimś używanym pakietem. Zawsze to jednak byłoby taniej, ale na pewno się na nie zdecydujemy, bo tych pampków idzie i co dzień reklamówka do śmieci, a że my nie mamy swojego pojemnika (bo właściciel mieszkania się nie zdecydował), więc wozimy do śmietnika tam gdzie wcześniej mieszkaliśmy. Basia jakbym słyszała moją mamę
Też ciągle pytała się co jeszcze może zrobić, albo kiedy planuję urodzić, tak jakby to ode mnie zależało
Ale że ona maniaczka komputerowa uzależniona od Farmeramy, więc siedziała całymi dniami niemalże przy kompie, więc miała prawie jak u siebie
I jak w niedzielę wyszliśmy ze szpitala, to ona we wtorek już wróciła do siebie
Z ulgą dla nas obu chyba 
poprzednim razem miala u nas swojego laptopa wiec tez grala. A teraz ja mam Ipada wiec u mnie ta gra nie dziala, a maz okupuje swoj komputer na okraglo, ze tez tylko tesciowa na fb wchodzi, na poczte i gg od czasu do czasu
a ja do pracy wracam 11 lutego, ehhh...
U nas też pogoda do d.
Wieje i pada deszcz ze śniegiem
Z tym koprem, to ja bym go rozcieńczyła, bo może być za mocny i po prostu mały może mieć zbyt bolesne te gazy. Próbuj też masować mu brzuszek jego kolankami, jak leży na pleckach, na przemian, raz jednym, raz drugim kolankiem lekko dociskając do brzuszka. Mój zawsze mi przy tym bączury puszcza pod nos
Pomogły masaże i ćwiczenia. Tak,że masz dobre oko. Ja zawsze mówię, że my matki mamy szósty zmysł co do swoich dzieci i widzimy, że coś może być nie tak. I zawsze warto to sprawdzić, nawet gdyby inni nam wmawiali (tak jak mnie swego czasu
) że jesteśmy przewrażliwione. Na szczęście można się z tym w miarę szybko uporać, dobry pediatra i będzie dobrze
maly jadl co trzy godzinki, a nie jak poprzednia co godzine;-)