reklama

Mamuski grudniowe

Witam, u nas nocka w miarę spokojna ale za to wczorajszy dzień był męczący. Dorianek był niespokojny, nie mógł zasnąć mocno tylko drzemał i ciągle marudził:wściekła/y:. Dzisiaj pojechalismy do szpitala na godz.8 bo miał podcinany języczek.Trwało to kilka minut, na żywca cieli ale zapłakał chwilę i potem już grzeczniutko sobie zasnął. Miejmy nadzieję, że teraz już bedzie mógł dobrze ssać bo błonka była duża.:tak:
Moja rana goi sie i coraz mniejszy wysięk jest ale ściaga sie i boli, wieczorem to ledwo juz chodzę tak mocno ją czuje,ehhh...
Fiolka dużo zdrówka dla Wiktorka i zyczę szybkiego powrotu do domku:-)
Basia
super, że wychodzicie a piersi smaruj swoim mlekiem, szybko sie zagoją:tak:
kasiu &&&&& za synka, oby sie poprawiło.
Idę troszkę odpocząć.

reklama
Iza zorientuj się w czy w Twoim mieście nie ma wypożyczalni chust, u nas taka działa, wypożyczenie darmowe na 2 tyg. tylko kaucja 50 zł. Wtedy będziesz wiedzieć, czy się opłaca inwestować. Ja kupiłam chustę jeszcze zanim Maria się urodziła, jakoś miałam nadzieję że polubi, i jak po porodzie się okazało że najlepiej jest jej u nas na brzuchu to hyc na warsztaty i próbujemy się wiązać :-) Na szczęście Marysi się spodobało, dobrze jej się tam śpi, a warsztat 3 godziny prób zawiązania jej jak należy zniosła przesypiając z dwoma pobudkami na karmienie i pieluchę ;-)

Wypożyczyć chustę można również tu Wypożyczalnia chust i nosidełek - LennyLamb.com ale wiąże się to z większymi opłatami, możesz spróbować na chusty.info znaleźć doradcę z Twojego rejonu lub po prostu użytkownika chust, może ktoś się zgodzi spotkać, pokazać czy wypożyczyć za mniejszą opłatą.

Ostatnia edycja:
Hejka...

I ja dolaczam do Zombi u nas nocki wlasciwie jezeli chodzi o jedzenie to w miare, maly budzi sie w nocy co 3 godzinki, ale zanim poje, potem mu sie odbije, potem pampers bo wiecznie kupa to i mija 1,5 godzin, a ja juz po miesiacu takiego niespania ledwo chodze:-( dzis sobie obiecalam, ze sie troche w dzien zdrzemne, zobaczymy jak mi to wyjdzie bo od rana byla polozna, pozniej moja szefowa z papierami do pracy, a teraz bylismy na spacerku bo wkoncu troszke sloneczka:sorry2:

Maly mial dzis test na sluch ,wszystko wyszlo ok, no i wazy juz 4,5 przez tydzien przytyl 400 gr:-D:-D:-D no wkoncu jakies pozytywy wiszenia na cycku:sorry2: ironia, maly przytyl tak ladnie, a matka pada:zawstydzona/y: Nadal zoltawy, ale gorzej nie jest;-)

Basiu fajnie, ze juz do domku:rofl2:, moje cyce tez ciagle poranione, maly ladnie otwiera buzke, a chyba moje cycki takie przewrazliwone, boli jak cholera szczegolnie jedna:baffled:

Cinamona no i mnie tez zarazilas tym nosidelkiem:-) musze dziure M pokrecic w brzuchu zebysmy i my kupili;-)

Majja ja te nosidelko babybjorn odradzam, boli kregoslup po nim:zawstydzona/y: bynajmniej mi nie pasowalo:sorry2:

Fiolka zdroweczka jeszcze troszke wytrzymasz:-)

Moja mala tez tego smoczka anatomicznego z Aventu nie chciala. Teraz ssie chicco y suavinex. Ale ona jakims amatorem smoczkow nie jest, czasem jej wciskamy, na poczatku wypluwa ale pozniej ssie jak szalona i przynajmniej sie troche uspokaja.

Sarka
tencabbo jest wlasnie elastyczny. I jak dla mnie super. Cena niestety jest spora, ja zaplacilam tutaj w ES 80 eur.
I na opakowaniu pisze ze jest dla dzieci do 14 kg. Ale mi sie wydaje ze takiego 14 kg brzdaca to juz sie nie da w tym nosic. Zreszta nie wiem w praktyce sie przekonam.

Lezaczek chyba kupie taki FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 T4145 +GRATIS (2903047815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Vievienne ty masz ten lezaczek ? oparcie mozna regulowac ?

Przyszedl mi dzisiaj ten otulaczek z motherhood. Juz wyprany i suszy sie na sloneczku wiec dzisiaj na noc bede mala owijac.

Cinamona ja mam ten sam model tylko inna wersja kolorów i zabawek OKAZJA! LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 Z WIBRACJAMI 0-18 KG (2930612902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. To jest tak że ta rama jest wysuwana, i jeśli jest schowana to leżaczek bardziej leży, plus oparcie ma daszek który jest podczepiany klamerką, jeśli ją rozepniesz i daszek jest rozłożony to jest bardziej na leżąco, a jeśli jest spięty to dziecię jest trochę podniesione.

Dzień dobry Kasia s -&&&&&&&&&&&&&&&& za synka 4Madlen- dużego człopca już macie:tak: Noukie to pięknie ci mały przybiera Współczuje wam jak dzieciaczki wiszą cały czas na cycu bo ciezko co kolwiek zrobić moja je co 2 g czasem w ciągu dnia częściej ale nie bezprzerwy,wczoraj byliśmy u ksiedza chrzciny mamy 17 lutego a w przyszlą niedziele u siostry A mamy chrzciny i on idzie za chrzestnego. Basiu super ze w domku jesteście:tak: Wiecie co sie z Bakusiową dzieje ? dawno jej nie było:sorry2:

I Betiks chyba dawno nie widziałam. Nie wiem co u Bakusiowej :-(
Wiolka ładna data chrzcin, urodziny mojego P. :) My zaklepaliśmy drugi dzień Swiąt Wielkanocnych. Wiolka a po chrzcie robicie jakiś obiad dla rodziny czy coś?My się zastanawiamy jak to zrobić, czy tylko nasi rodzice i chrzestni będą proszeni, bo jak cała rodzina to prawie jak wesele...

Cinamona roznie bywa z ta waga:-). Jesli nie obciaza kregoslupa to ok. Nasza Starsza ma prawie 3lata a do owych 14kg od x czasu brakuje jej 0,5 kg :-D
Vivienne my starsza jak chrzcilismy to tez niby tylko najblizsi a wyszlo 30 osob.
A musze sie pochwalic :-D. Wchodze juz w jedne spodni (biodrowki) sprzed ciazy :-). Jeszcze troche falda spadnie i bede sie miescic w reszte :-)

Ostatnia edycja:
Noukie o kurcze :/ napaliłam się trochę na niego, może kupie ten co cinamona też mi się bardzo podoba , tylko znalazłam go w jednym sklepie u nas a opinii też nie ma . Chusty nie chce , nie poradzę sobie, ja jestem nerwus i nie wyobrażam sobie wkładania tam dziecka jak się np. złości i kopie nóżkami :(

reklama
Cześć dziewczyny

Fiolka dużo siły Ci życzę, jeszcze troszke wytrzymaj, dasz rade, trzymam za Was kciuki &&&&&&

Ania no to gratulacje, mi ostatnio 2 cm brakowało, musze zmierzyć znowu może już coś też będzie pasować ;-)

A ja mam taka ochotę na czekoladę że nie wiem czy wytrzymam, w ogóle coś bym zjadła z kosmosu, jakiegoś śledzika w śmietanie albo kebaba ehhhhhhhhhh.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry