Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w trakcie ciazy tydzien przed porodem zauwazylam ze zrobily sie ze 4 malutki rozstepiki ale jak urodzilam to dopiero sie pokazaly
tragedia sa okropneee bordowe
nie przytylam w ciazy jakos duzo okolo 12kg w kazdym razie brzuch nie byl wielki nie bylo widac tych kg a tu takie rozstepiska
w zyciu mi przez mysl nie przeszlo ze w ciazy mi sie zrobia
moj brzuch wyglada juz PRAWIE jak ten przed ciaza ale te rozstepy.... :-
. Teraz nie pamietam co komu
.
. Po kapieli obsypalam Mala maka roztarlam, na drugi dzien sladu nie bylopo schodzacej skorze. Herbatek zadnych nie podajemy. 
poza tym Moj Skarb uwaza ze jemu nie przeszkadzaja :-). A skoro jemu nie przeszkadzaja wiec mnie tez 

oby krótko było, bo i tak z cyckami będzie problem
ciekawe czy Mała się obudzi na karmienie przed moim wyjściem, wyjęłam jej dwa kubeczki pokarmu, na jutro się rozmrozi, rano jeszcze spróbuję coś ściągnąć. Ale nie wiem ile moje dziecko zjada w ciągu dnia 

a skutecznych sposobów na ich zlikwidowanie póki co niestety nie znam, z lasera nie korzystałam.

Na razie mam spokój, ale i załatwiam się bez problemu, bo gdyby jakieś zaparcie się trafiło, to moment by się ujawnił.