cześć dziewczyny
nathani u nas sól nie pomagała więc już dawno z niej zrezygnowalismy:-(
bulkaasia oby obyło się bez antybiotyku, trzymam &&&&&
misia Wojtuś ma czkawkę po każdym odbeknięciu i nie tylko

ale zawsze po jedzonku
4madlen to zalezy jakie masz tabletki, ja dla karmiących znam tylko cerazette i te bierze się non stop bez przerw:-)
Aurelka fajnie że kikucik odpadł :-) ja nie smaruję wogóle oliwką bo przy Julce się nie sprawdziła a do tego kilka razy czytałam że wysusza skórę

więc stosujemy balsamy
Vivienne szczęśliwej podróży :-) tabletki antykoncep.cerazette można brać przy karmieniu - używałam karmiąc Julkę, a karmiłam rok i 7 mies. i wszytsko było OK
kasia ciepłą, przegotowaną wodą przemywaj oczka. Nam to pomogło, sól fizj. nie
u nas też sól nie pomogała i jakiś czas temu zaczęłąm przemywać wodą przegotowaną i było dobrze tylko później jedno znów zaczęło ropieć ale cały czas przemywam wodą :-) a antybiotyk juz zadziałał - po jednym dniu, jest o wiele lepiej :-)
Joanna mam nadzieję że dziurka jeszcze zarośnie, trzymam &&&&&&&

Sofie przybiera na wadze w takim tempie jak Wojtuś u nas było 960g w 3 tyg.
Basia to faktycznie szybciutko

może lepiej zapytać pediatrę
a mi nie dał spokoju ten fotelik i wzięłam pudło i zaczęłam czytać wszystko co na nim wydrukowali i doczytałam się że fotelik jest od urodzenia do 18 kg:-) no więc od razu go złozyliśmy i Wojtuś od momentu skończenia 1 miesiąca korzysta z fotelika :-) widać że bardzo mu się podoba bo siedzi cichutko i rozgląda się na wszystkie strony, ogląda krówkę lub śpi a jak trochę marudzi to włączam wibracje i od razu się uspokaja :-)
no i rehabiliatcję mamy na 17.01 czyli tak jak USG - fajnie bo załatwię wszytsko jednego dnia :-)