Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już nie wiemy co robić:-( on krzyczy że aż się podnosi dosłownie napady
czy któraś wiem czy karmiąc można używać lampy solux?

my po wizytach w przych. rehabilitacyjnej i na usg główki
myslałam że Wojtek jest spięty bo pręzy się niesamowicie nawet nie mogę ćwiczyc z nim stawów biodrowych tak się spina a tu pani mi mówi że on jeszcze jest wiotki, ale ogólnie wszystko ok tylko 3xdziennie musimy robić masaż Shantala
a na usg przezciemiączkowym okazało się że ma zmianę torbielowatą o śr.7mm w splocie naczyniówkowym komory bocznej lewej pani dr dopisała w nawiasie(poudarowa?)
poza tym wszytsko dobrze ale to wyginanie mogłobyć spowodowane tą zmianą, trzeba obserwować, jutro będe dzwonić do neurologa bo wizytę mam na początku marca ale kazał dzwonić gdyby wyszło coś na usg
uciekam się położyć bo głowa mi eksplodujeczy któraś wiem czy karmiąc można używać lampy solux?

a w domu walnął niezłą kupkę po tym ale uprzedzali że może tak być. Zresztą wczorajszy czopek chyba go odblokował bo przed wyjazdem na szczepienie też zrobił kupkę i to z mniejszym wysiłkiem niż zwykle. A ta wczorajsza pediatra przepisała mu syrop na perystaltykę jelit ale jeszcze nie dawałam dam mu w sobotę chyba dopiero bo teraz po tej szczepionce to nie bede tam go pobudzac za bardzo
Nie wiem jak wy to robicie że wasze dzieci lubią sie kąpać u nas mala jak tylko jej zdejme ubranie to krzyk dopóki jej nie ubiore
a dziś ciąg dalszy uśmiechów jak była pojedzona popołudniu i w dobrym humorku to sie śmiała do mnie i nawet gaworzyła jak miło patrzeć jaka sie juz robi kontaktowa:-)A na to usg główki to wy miałyscie skierowanie? każdemu dziecku je robią czy jak bo my nie mieliśmy
Aurelka Julita ma przepukline pępkową i nie trzeba tego leczyć my byliśmy z nią ostatnio w szpitalu zeby skonsultowac to z lekarzem i powiedział że dużo dzieci ma przepukline i ona sie sama wchłania kłąśc dużo bączka na brzuchu i będzie dobrze