reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Ale klepiecie dziewczyny :)

No a ja nie spie,,,tzn my bo Olka tez nie spić, cały dzień spała to teraz bedzie buszowała do 3 w nocy hhehe...na szczescie Alan spi i mam nadzieje pospi do 10 :p

My kapiemy Ole codziennie miedzy 18 a 20 zależy jak się obudzi, dzisiaj była kapana o 18 ... moim zdaniem powinno sie codziennie kąpać zeby dziecko z czasem kojazyło sobie ze jak jest kapiel to pózniej kolacja i spać ... tzn Oleśka po kapieli przewaznie ze 2 godzinki nie spi ale potem usypia, dzisiaj zaraz po kapieli usnęła i pewnie dlatego teraz nie spi hhehe, ale jak si eobsrała po pachy to musiała nią troche wyczochrać heheh i pewnie to też ją rozbudziło.

hej dziewczyny. wyspana ;-) ale horror z młodą był późnym popołudniem ryk, płacz, twardy brzuszek, i gazy które nie chciały wyjść :crazy: ...zjadłam lody z nowości może to, wypiłam koper włoski i młoda jak nakarmiona o 21 tak spała do 2 :tak:zjadła i spała do 5:tak:. kąpiel uwielbia ne płacze. rozstaliśmy się z kikutem dość brutalnie, zmieniałam pampka, patrzę nie ma kikuta, przykleił się do pampka. trochę nie ładnie wygląda ale psikam octeniseptem.
fiolka, cinamona prześlę :tak:mam odkurzacz, suszarkę i wodospad :-D
kasia trzymam za małego
wiola nam dali usg bo mała była sina po porodzie ( ale trudno się dziwić jak była owinięta dwa razy pępowiną. ) i jak zrobili usg to coś się tam dr. nie podobało no i za tydzień kontrola była
basia mam nadzieję, że w końcu puściła :-)

Ja zaraz lecę z Młodym do przedszkola i pozałatwiać parę spraw. U nas nocka taka sobie Mała budziła się co 2-2,5h na cycka. Już trochę jestem zmęczona tym cycowaniem co 2 h i tym że Młoda przez te ostatnie dni taka niespokojna ...a dzisiaj jeszcze pewnie mnie czekają goście bo M ma urodziny ..ehh...

Nathani mi położna mówiła że jak już kikucik odpadnie to nie psikać octeniseptem tylko gazikiem spirytusowym przemywać...no ale różne są szkoły.

Hej:-) A ja o dziwo wyspana. Mały jak zjadł po 21 to obudził sie po 3 i zaraz szybko usnął po nakarmieniu i potem o 7 więc nocka należała do udanych. Teraz też smacznie sobie śpi:tak:
Dzisiaj o 18 mam wizytę u lekarza i zmianę opatrunku, ciekawe co powiedzą na temamt mojej rany. To juz m-c jak sie goi i powiem wam, że przez to nie moge wiele zrobić, nadal mam problemy ze zginaniem sie czy wstawaniem,ehhh...:-(
liwus, kasia trzymam kciuki za wasze Maluszki, oby to sie faktycznie wszystko wchłonęło:tak:

Bulkasia powodzenia u dr.
Dziewczyny czy myślicie już nad wyjazdem wakacyjnym z maluszkami? ja się zastanawiam właśnie myślałam nad morzem ale to kawał drogi od nas...

Witam :-)
Liwus najlepszego dla M. :-)
Mysmy na becikowe juz zlozyli, przeraza mnei ta tona paierow na rodzinne :-p
Nathani, na wakacje Mloda bedzie miala +- pol roku, wiec juz lepiej powinno pojsc z podroza :-)
Ja narazie nie mysle... jak beda wakacje to pewnie w pelni sponataniczne :-p po za tym bez auta z dwojka dzieci troche ciezko bedzie :-p chyba, ze do wakacji cos sie zmini pod tym wzgledem :-p
Mysmy pempek tylko spirytusem przemywali, jak odpadl to tez :-) Teraz już jest ldaniutki, polozna kazala "wyciagac" brudy fioletu raz dziennie przegotowana woda :-)
Moja wlasnie steka przez sen :-p A Starsza lata ze smoczkiem i probuje jej wepchnac na sile hehe :-p
Ide probowac dalej odciagac mliko :-) i sie wreszcie uczyc .....
Milego weekendu Mamusie :-)

reklama
Do góry