Fiolka_130
Fanka BB :)
Nie mam siły do tego chłopaka naszego
Przyzwyczaił się zasypiać przy cycku
dziś po kąpaniu (ale był biedak przerażony ale i zaciekawiony
) jadł 10-15 min potem jest zabawa i ciumkanie do dałam tacie bo on mu się nie kojarzy z jednym
No i ryk. Jak ja go biorę to też a raczej darcie się jakby ze skóry obdzierali plus kopanie i wymachiwanie łapkami po postu szał że nie dostaje tego czego chce :roll: Ostatecznie possał chwile smoczek którym najpierw pluł.
D. chce stosować metody zostawiania go w łóżeczku 3,5,7 min niech płacze ale dla mnie on za mały na uczenie w łóżeczku zasypiania
Sama nie wiem, najwygodniej jak śpi przy cycu ale znów potem odzwyczaić chyba że smoczka nauczyć go. Nie wiem
Przyzwyczaił się zasypiać przy cycku
dziś po kąpaniu (ale był biedak przerażony ale i zaciekawiony
) jadł 10-15 min potem jest zabawa i ciumkanie do dałam tacie bo on mu się nie kojarzy z jednym No i ryk. Jak ja go biorę to też a raczej darcie się jakby ze skóry obdzierali plus kopanie i wymachiwanie łapkami po postu szał że nie dostaje tego czego chce :roll: Ostatecznie possał chwile smoczek którym najpierw pluł.
D. chce stosować metody zostawiania go w łóżeczku 3,5,7 min niech płacze ale dla mnie on za mały na uczenie w łóżeczku zasypiania

Sama nie wiem, najwygodniej jak śpi przy cycu ale znów potem odzwyczaić chyba że smoczka nauczyć go. Nie wiem

zaczęłam je nosić po 2 tyg ale pod koniec dnia brzuch mnie po nich bolał więc przesunęłam w czasie uciskanie i noszę od kilku dni i jest lepiej